Έδειξε “Dimi” για βασικό

Τον Κωνσταντόπουλο στα δοκάρια δοκίμασε ο Κωστένογλου στην πρόβα ενδεκάδας, μία μέρα πριν το ματς με την Ξάνθη. Ο Μπέλεκ το προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης. "Έφτασαν" τα χρήματα της Ουέφα.

Τον  Κωνσταντόπουλο στα δοκάρια δοκίμασε ο Κωστένογλου στην πρόβα ενδεκάδας, μία μέρα πριν το ματς με την Ξάνθη. Ο Μπέλεκ το προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης. “Έφτασαν” τα χρήματα της Ουέφα.

“Ευχάριστο δίλημμα” χαρακτήρισε στην κάμερα της NOVA ο Νίκος Κωστένογλου το γεγονός ότι και οι δύο τερματοφύλακες που έχει στη διάθεσή του βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός δε θέλησε να αποκαλύψει ποιος εκ των Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ή Γιάννη Αραμπατζή θα δώσει το παρών στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, στην προπόνηση της Παρασκευής έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα.

Στη δοκιμή που πραγματοποίησε επέλεξε τον Κωνσταντόπουλο στην εστία της ομάδας με τους βασικούς, κάτι το οποίο είχε κάνει και πριν από δύο μέρες, όταν και πάλι είχε κάνει δίτερμα στα Σπάτα. Οι υπόλοιποι που επέλεξε ο προπονητής του δικεφάλου ήταν οι Κοντοές – Καράμπελας στα άκρα και οι Μανωλάς – Κάλα στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή έβαλε τους Γεωργέα και Καφέ, ενώ την τριάδα μπροστά τους αποτελούσαν οι Λεονάρντο – Κάρλος και Κλωναρίδης πίσω από τον Στηβ Μπέλεκ. Αν τελικά ο Κωστένογλου εμμείνει στη συγκεκριμένη δοκιμή τότε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, θα επιστρέψει μεν στη 18άδα, αλλά θα μείνει στον πάγκο.

“Έφτασαν” τα χρήματα της Ουέφα

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή οι διοικούντες την ΠΑΕ ενημερώθηκαν ότι η Ουέφα έστειλε τα χρήματα που αναμένονταν λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League. Ένα ποσό γύρω στο 1 εκ. ευρώ, το οποίο όμως δε θα μείνει αυτούσιο στο ταμείο της ομάδας, αφού απ’ αυτό θα πρέπει να πληρωθούν και ορισμένοι πιστωτές της εταιρίας, αλλά και πρώην ποδοσφαιριστές του δικεφάλου. Είναι δεδομένο όμως ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι άσσοι της Ένωσης θα μοιραστούν όσα χρήματα απομείνουν, γεγονός το οποίο θα αποτελέσει μια οικονομική “ένεση” πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.