Αποκαλυπτική συνέντευξη Καστίγιο στο Novasports (vid)

Ο Νέρι Καστίγιο μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Παναγιώτη Στεφάνου για την επιστροφή του στην ομάδα του Άρη.

Ο Νέρι Καστίγιο μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Παναγιώτη Στεφάνου για την επιστροφή του στην ομάδα του Άρη. Ο επιθετικός των κίτρινων ο οποίος σκόραρε και οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη νίκη, σε μια πραγματική εξομολόγηση, μίλησε για τον Πρόμπιερζ, τα οικονομικά της ομάδας αλλά και τη δική του παρουσία στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νέρι Καστίγιο: «Δεν έχω να δώσω καμία απάντηση, δεν έχω να πω τίποτα με το δικό μου γκολ, απλά ευτυχώς που έφυγε ο προπονητής, ευτυχώς που αποτελεί παρελθόν από τη δική μου ομάδα, από τον Άρη γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγούσε στη δεύτερη εθνική. Χαίρομαι που είχαμε την τύχη με το μέρος μας, σε αυτό βοήθησε πολύ το τεχνικό επιτελείο, οι προπονητές μας, βοήθησαν πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι για να βγάλουμε  την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Πολλές φορές ασκήθηκε έντονη κριτική ακόμη και για το δικό μου το συμβόλαιο, ότι είμαι ποδοσφαιριστής που παίρνει τα πιο πολλά χρήματα, αν δείτε τα χρήματα θα καταλάβετε ότι δεν έχω πληρωθεί αυτά τα χρήματα που πιστεύει ο κόσμος».


Όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη του Νέρι Καστίγιο θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε τη Δευτέρα στην εκπομπή «η ώρα των πρωταθλητών»(20:30 novasports2)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.