Επιμένει για τον Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς από τη Λίβερπουλ, το εφετινό καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς από τη Λίβερπουλ, το εφετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να πειστεί ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας αναζητούν σύλλογο, για να παραχωρήσουν τον Σέρβο με τη μορφή δανεισμού.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο διοικήσεων. Στόχος του είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής και να διεκδικήσει την επιστροφή του στο «Άνφιλντ» τη νέα σεζόν. Ενδιαφέρον για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή έχουν εκδηλώσει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, κάτι που κάνει δυσκολότερο το έργο των «ερυθρολεύκων». 

Για τη θέση του μεσοεπιθετικού εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις παικτών από την πλευρά των Πειραιωτών. Ήδη, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει παραδώσει σχετική λίστα στους ιθύνοντες της ομάδας, με ονόματα υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.