Κωστένογλου: «Θέλω σοβαρότητα και συγκέντρωση»

Με σοβαρότητα και συγκέντρωση πρέπει να συνεχίσουν από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου.

Με σοβαρότητα και συγκέντρωση πρέπει να συνεχίσουν από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονής την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ξεκαθάρισε πως δε θέλει πολύ να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα, στο πρώτο «στραβό» αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο Κωστένογλου τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την Τετάρτη: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλα ματς. Στα ματς, στις προπονήσεις, στις δηλώσεις μας, στην ζωή μας. Τώρα που είμαστε πρώτοι και κερδίζουμε οι δημοσιογράφοι και όλοι μας ανεβάζουν. Αν χάσουμε θα μας κατεβάσουν αμέσως. Εμείς οφείλουμε να παίζουμε καλά και να έχουμε καλή εικόνα. Σε αυτήν την ομάδα αρκεί μια λεπτομέρεια και ένα λάθος για να τα χαλάσει όλα. Συνεχίζουμε σοβαρά την δουλειά μας και πάμε να κερδίζουμε το Σάββατο»

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» για την άδεια των Χριστουγέννων και το πρόγραμμα των προπονήσεων. Όπως τους ξεκαθάρισε η άδεια θα είναι στις 23, 24, 25, 26 και 27, όταν και θα πρέπει να έχουν επιστρέψει όλοι στις προπονήσεις. Οι προπονήσεις των 23, 24 και 26 θα είναι προαιρετικές για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.