Λύθηκε η συνεργασία με τον Πουρή

Αποχώρησε από τις τάξεις της ΑΕΛ Καλλονής ο Χρήστος Πουρής. Η συνεργασία του έμπειρου τερματοφύλακα με την ομάδα της Μυτιλήνης λύθηκε κοινή συναινέσει τη Δευτέρα.

Αποχώρησε από τις τάξεις της ΑΕΛ Καλλονής ο Χρήστος Πουρής. Η συνεργασία του έμπειρου τερματοφύλακα με την ομάδα της Μυτιλήνης λύθηκε κοινή συναινέσει τη Δευτέρα.
Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Καλλονής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ομάδας, με τον τερματοφύλακα Χρήστο Πουρή. Ο παίκτης προσήλθε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του, παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Προκόπη Καρτάλη.

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα για την προσφορά του, αλλά και για την άψογη συνεργασία του, τον Χρήστο Πουρή και να του ευχηθεί ολόψυχα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Παράλληλα, η διοίκηση ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι τη στήριξαν στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ευχαριστεί θερμά τους 1700 και πλέον φίλους της που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης,  χειροκρότησαν και ενθάρρυναν με τα συνθήματα τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Τέλος, εξελίξεις αναμένονται τη Δευτέρα και στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας μετά την παραίτηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, που ακόμη δεν έχει γίνει αποδεκτή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.