Γεωργιάδης: «Μας βοήθησε ο κόσμος»

Ειδική αναφορά στην συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ειδική αναφορά στην συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» θα καταλάβουν μετά από καιρό το μέγεθος της επιτυχίας στην αναμέτρηση του Λονδίνου. Ο Γεωργιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, ο Γεωργιάδης τόνισε: «Πιστεύω ότι θα το καταλάβουμε με τον καιρό τι έχουμε καταφέρει. Δεν μπορούμε ακόμα να χαρούμε ίσως δεν ξέρουμε ακόμα τι έχουμε πετύχει. Είχαμε ένα πλάνο από την αρχή. Είπαμε να κρατήσουμε το μηδέν και να ρισκάρουμε στο τέλος με κάποιους επιθετικούς.. Αλλά ήμασταν τυχεροί που στις πρώτες δύο φάσεις βάλαμε και τα δύο γκολ. Μας στοίχησε πολύ η αποβολή καθώς μέχρι τότε δεν δεχτήκαμε ούτε μια επίθεση, σοβαρή. Με το 0-1 ανέβηκε η ψυχολογία μας. Όταν βάζεις ένα γκολ τα πόδια σου παίρνουν φωτιά. Δεν είναι σωστό να κλειστούμε γιατί ξέραμε πως αν το κάναμε θα δεχόμασταν γρήγορα γκολ».

Και συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο θέλαμε μόνο να αμυνθούμε. Είναι δύσκολο να μένεις με παίκτη λιγότερο και σε μια ομάδα όπως η Τότεναμ, η οποία έχει γρήγορο ρυθμό. Μείναμε πίσω και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε».

Σχετικά με τις συμβουλές που θα έδινε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τόνισε: «Θέλω να τους πω να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να κοιτάζουν τον αντίπαλο στα μάτια όποιος και αν είναι. Και εμείς εχθές κάναμε πλάκα μεταξύ μας αλλά όταν μπήκαμε στο γήπεδο, όλα τελείωσαν».

Όσον αφορά στην συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, ο Γεωργιάδης υπογράμμμισε: «Ήταν απίστευτος ο κόσμος που μας ακολούθησε. Πραγματικά κάνανε το γήπεδο Τούμπα. Τα παιδιά που δεν είχαν ανάσες πήραν βοήθεια από τον κόσμο».

Στην συνέχεια ο Γεωργιάδης μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε νίκη. Είμαστε αυτοί που πρέπει να παίξουμε μπάλα. Δημιουργούμε προβλήματα όταν βρίσκουμε χώρο. Πρέπει όμως να δουλέψουμε και πάνω στις κλειστές άμυνες. Τα πρωταθλήματα και τους τίτλους τους δίνουν τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες».

Επίσης, τόνισε για τα νέα ταλέντα στην Ελλάδα: «Είναι ευχάριστο να υπάρχουν Έλληνες παίκτες αν και φτάσαμε εδώ για να γίνουν αυτά όλα. Αν υπήρχαν χρήματα μπορεί κάποια παιδιά να μην είχαν ευκαιρίες. Με την κρίση παίρνουν ευκαιρίες και βλέπουμε στο ότι υπάρχουν καλοί και ταλαντούχοι.

Τέλος, αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους: «Δεν έχω κανένα παράπονο. Ξέρω πως για να καθιερωθείς σε μια ομάδα πρέπει να πολεμήσεις και αυτό κάνω. Είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μου, όμως θέλω και να πετύχω κάποιο γκολ. Θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.