Νίκη «βάλσαμο» για Εργοτέλη (vds)

Με το ματς να παίρνει άγρια... ομορφιά στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο "Παγκρήτιο Στάδιο".

Με το ματς να παίρνει άγρια… ομορφιά στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο “Παγκρήτιο Στάδιο”. Ο Φραγκουλάκης, ο Κώτσιος (αυτογκόλ) και ο Μπακαγιόκο οι σκόρερ της αναμέτρησης. Από το 83′ η κρητική ομάδα  αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σαρρή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για τον Εργοτέλη, ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε τους: Καβουσάκη, Βίσιο, Κουτσιανικούλη, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκη, Σαρρή, Γιαλούση, Κατσικοκέρη, Μπούντιμιρ και Μπέτο. Ουσιαστικά παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Καβουσάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά οι Σαρρής, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης και Βίσιο. Αμυντικά χαφ οι Μπέτο, Ολίσε και μπροστά τους οι Σασιασβίλι, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης. Μόνος στην επίθεση ο ΜΠούντιμιρ.

Από την άλλη πλευρά, ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, παρέταξε τους: Φέγκρους, Λίλα, Κώτσιο, Πάντο, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλο, Μπακαγιόκο, Κεϊτά, Γεωργίου, Σκαρντοβέλι. Σχεδόν καθαρό 4-4-2 με τον Φεγκρούς στην εστία και στην άμυνα από δεξιά τους Πάντο, Κώτσιο, Τζημόπουλο, Σκαρντοβέλι. Αμυντικά χαφ οι Κεϊτά, Λιλά, και στις πτέρυγες τους Ντε Βισέντι, Γεωργίου. Στην επίθεση ήταν οι Μπακαγιόκο, Βίλα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να πιέσουν τους αντιπάλους τους, με προφανή στόχο να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε και το προβάδισμα στο σκορ, αλλά και την δυνατότητα να πιέσουν και ψυχολογικά τον αντίπαλο. Ουσιαστικά κατάφεραν γρήγορα τον στόχο τους, καθώς πήραν το προβάδισμα στο 15′ με το γκολ που σημείωσε ο Φραγκουλάκης και από εκεί και πέρα έδειξαν ικανοί για να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους όμως, ο ΠΑΣ κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα και να βγει στην επίθεση για να απειλήσει την εστία του Καβουσάκη. Μάλιστα έχασε και μεγάλη ευκαιρία στο 35’με τον Βίλα, ενώ είχε και καλό σουτ με τον Ντε Βισέντι στο 43′ όμως σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Καβουσάκη.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Εργοτέλη να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα να φτάνει στο δεύτερο γκολ. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάστηκε και η… συνεισφορά του Κώτσιου, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα τελικά την έστειλε στην εστία του και έτσι διαμορφώθηκε το 2-0.Από το σημείο εκείνο και έπειτα, ο Εργοτέλης άρχισε να μαζεύεται στα καρέ του, προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ, με αποτέλεσμα να βρει κάποιους κενούς χώρους ο ΠΑΣ Γιάννινα και να προσπαθήσει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Καβουσάκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν και σε μία από αυτές ο Λεάλ λίγο έλειψε να κάνει το 3-0 και να τελειώσει τον αγώνα, όμως το σουτ που επιχείρησε τελικά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ομάδας της Ηπείρου.
 
Στο 80′ όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, όταν ο Μπακαγιόκο κέρδισε πέναλτι από τον Σαρρή και το εκτέλεσε ο ίδιος για να κάνει το 2-1. Οι πιθανότητες των φιλοξενούμενων μετά το γκολ για την ανατροπή του σκηνικού, μεγάλωσαν, καθώς στο 83′ ο Σαρρής είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν βρήκε την μπάλα με το χέρι στο γύρισμα του Μπακαγιόκο. Ο άσος του Εργοτέλη μπορεί να άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του ματς, ωστόσο ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και δέχτηκε έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.


Η εξέλιξη της αναμέτρησης:



Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 11η
Αγώνας: Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιάς)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Μπιτσίδης (Θράκης)


Οι συνθέσεις:


Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Μπέτο.


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεργκούς, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Κεϊτά, Γεωργίου, Σκαρντοβέλι.

Δείτε τι δήλωσε πριν την έναρξη του αγώνα ο Ρέντζιας:




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.