Κασκαρίνο: «Ο Μπεργκ είναι ο πιο βρώμικος παίκτης του Μουντιάλ»

«Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει» λέει ο θυμόσοφος λαός και από ότι φαίνεται στην περίπτωση του Κασκαρίνο ταιριάζει γάντι!

«Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει» λέει ο θυμόσοφος λαός και από ότι φαίνεται στην περίπτωση του Κασκαρίνο ταιριάζει γάντι!

Ο Ιρλανδός παλαίμαχος επιθετικός έβαλε στην άκρη τις όποιες διαφορές της χώρας του με την Αγγλία και  με άρθρο του στους Times βάλλει κατά του Μάρκους Μπεργκ, χαρακτηρίζοντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ ως τον πιο βρώμικο ποδοσφαιριστή του Μουντιάλ της Ρωσίας! 

Για να υποστηρίξει την άποψή του παραθέτει κι έναν πίνακα, που απεικονίζει τα φάουλ των ποδοσφαιριστών με τον Σουηδό να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 14!

«Η Αγγλία αντιμετωπίζει τον πιο βρώμικο παίκτη στο Μουντιάλ. Έχει κάνει τα περισσότερα φάουλ από κάθε άλλον στη διοργάνωση, αλλά μην περιμένετε να αποβληθεί», γράφει ο Κασκαρίνο, ο οποίος κάνοντας μια προσπάθεια να …«χρυσώσει το χάπι» δικαιολογεί τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού «Δεν είναι έκπληξη η παρουσία του στην κορυφή αυτής της λίστας, γιατί οι σέντερ φορ σε ομάδες που παίζουν με βαθιές μπαλιές κάνουν συχνά φάουλ. Εγώ το ξέρω καλά, γιατί κι εγώ όταν έπαιζα με την εθνική Ιρλανδίας έκανα πολλά φάουλ και ο τρόπος παιχνιδιού μας έμοιαζε αρκετά με τον τωρινό της Σουηδίας».

Μετά από όλα πιστεύει κανείς ότι ο Κασκαρίνο θα υποστηρίξει αύριο τη Σουηδία;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.