«Κόκκινοι διάβολοι» τετράδας!

Το Βέλγιο είναι στα ημιτελικά του Μουντιάλ με νίκη 2-1 επί της Βραζιλίας. Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και ακούμπησε στον «κέρβερο» Κουρτουά για να αποκρούσει τις κατά κύματα επιθέσεις της «σελεσάο»!

Το Βέλγιο είναι στα ημιτελικά του Μουντιάλ με νίκη 2-1 επί της Βραζιλίας. Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και ακούμπησε στον «κέρβερο» Κουρτουά για να αποκρούσει τις κατά κύματα επιθέσεις της «σελεσάο»! Αυτογκόλ Φερναντίνιο (13΄), Ντε Μπρόινε (31΄), Ρενάτο Αουγκούστο (76΄) τα γκολ του αγώνα. 

Το ματς
Η Βραζιλία είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Τιάγκο Σίλβα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ του Νεϊμάρ, αλλά το Βέλγιο «χτύπησε» πρώτο. Ξεπερνώντας σιγά σιγά την πίεση των Βραζιλιάνων βρήκε μέτρα στο γήπεδο και εκμεταλλεύτηκε το πρώτο κόρνερ που κέρδισε. Εκτέλεση του Σαντλί, ο Κομπανί βρίσκει ανεπαίσθητα τη μπάλα, αυτή καταλήγει στο χέρι του Φερναντίνιο που άθελα του την στέλνει στα δίχτυα: 1-0 στο 13΄!



Οι Βραζιλιάνοι βγήκαν γρήγορα στην επίθεση, έκλεισαν το Βέλγιο στην περιοχή του αλλά το σουτ του Κοουτίνιο στο 20΄ δεν δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον Κουρτουά που μπλόκαρε. Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι είχε απάντηση και σε σουτ του Μαρσέλο στο 26΄ και το παιχνίδι ισορροπούσε. Το Βέλγιο ήταν πολύ επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις με την τριάδα Αζάρ-Ντε Μπρόινε – Λουκάκου να συνδυάζεται χωρίς πολλές βοήθειες από τους υπόλοιπους. Έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ: ο Λουκάκου έμεινε όρθιος σε κούρσα 50 μέτρων στη μεσαία γραμμή, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ντε Μπρόινε ο οποίος με άπιαστο σουτ έφερε το ματς στο 2-0 στο 31΄!



Πάλι από την αρχή για τη Βραζιλία, η οποία δεν μπορούσε να βρει δίχτυα. Ο αγχωμένος Ζεσούς είχε κεφαλιά έξω στο 36΄, ενώ ο Κουρτουά είχε ακροβατική επέμβαση σε σουτ του Κοουτίνιο στο 37΄. Το ημίχρονο τελείωνε 2-0 για το Βέλγιο. 

Το δεύτερο μέρος ήταν ένα αδιάκοπο σφυροκόπημα των Βραζιλιάνων. Ο Φιρμίνο δεν προλάβε τη μπάλα σε σέντρα του Μαρσέλο (51΄), ο Παουλίνιο νικήθηκε από τον Κουρτουά στο 54΄, πέσιμο του Ζεσούς στο 56΄ που δεν δόθηκε πέναλτι. Ο Κουρτουά είχε κατεβάσει τα ρολά και έδειχνε ανίκητος, όμως ο Ρενάτο Αουγκούστο βρήκε τον τρόπο για να τον νικήσει με κεφαλία στο 76΄ και να βάλει φωτιά στο παιχνίδι. 



Η «σελεσάο» επιτέθηκε λυσσασμένα και είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, με δύσκολο γυριστό του Φιριμίνο (78΄) και ειδικά με τα σουτ των Αουγκούστο (81΄) και Κοουτίνιο (84’). 

Ως εκεί ήταν για τη Βραζιλία. Το Βέλγιο άντεξε και έδωσε ραντεβού με τη Γαλλία για μια θέση στον τελικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.