Ζητά έκτακτη Γενική Συνέλευση

Επιστολή στη Φούτμπολ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ 2 καθώς και σε όλες τις ΠΑΕ των δύο κατηγοριών απέστειλε η διοίκηση της Καλλιθέας.

Επιστολή στη Φούτμπολ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ 2 καθώς και σε όλες τις ΠΑΕ των δύο κατηγοριών απέστειλε η διοίκηση της Καλλιθέας.

Μέσω αυτής ζητά την άμεση σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών της διοργανώτριας αρχής προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις στα σημαντικά οικονομικά προβλήματα των ομάδων.

Το περιεχόμενο της αποστολής έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,
1. Η οικονομική κρίση που καθημερινά οξύνεται και επεκτείνεται με τα γνωστά σε όλους επακόλουθα (μείωση μέχρι μηδενισμού της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλεπάλληλες μειώσεις των μισθών και συντάξεων, ανεργία, κ.λπ.) έχει καταλυτικά μεταβάλει τους όρους λειτουργίας των ΠΑΕ.

Εάν στη γενικότερη τραγική οικονομική συγκυρία προστεθεί ότι επί σειρά μηνών δεν έχει καταβληθεί από την Ένωσή μας προς τις ΠΑΕ οποιοδήποτε χρηματικό ποσό γεγονός που αναμένεται -δυστυχώς- να συνεχισθεί στο άμεσο μέλλον, η κατάληξη είναι αυτονόητη.

Οι ΠΑΕ είτε θα παύσουν να εκπληρώνουν και αυτές ακόμη τις στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις τους είτε θ’ αναγκασθούν να καταφύγουν στις γνωστές σε όλους απαράδεκτες ενέργειες και μεθοδεύσεις που κατέστρεψαν ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και οδήγησαν παράγοντες ή στη φυλακή ή -στην καλύτερη περίπτωση- στις εισαγγελικές αρχές.

2. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για όλους και φυσικά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν η πραγματική πρόθεσή μας είναι η σωτηρία του ποδοσφαίρου, πρέπει όλοι να κινηθούμε άμεσα και συντονισμένα. Πρέπει να φροντίσουμε να ληφθούν τ’ αναγκαία μέτρα προκειμένου και να περιορισθούν οι οφειλές των ΠΑΕ και να παρασχεθεί χρόνος προς εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων. Εάν αδιαφορήσουμε και αυτή τη φορά, δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολία για τις εξελίξεις.

3. Ως ύστατη προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος επιβίωσης των ΠΑΕ, υποβάλω το αίτημα άμεσης σύγκλησης Έκτακτης Συνέλευσης των μελών της Ένωσής μας με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης:

Προτάσεις αντιμετώπισης του οικονομικού προβλήματος των ΠΑΕ Β΄ – Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.