Η υπόθεση “Χάτζι”

Η ιστοσελίδα «adevarul.ro» έκανε αναφορά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει το 1988 τον Γκιόργκι Χάτζι.

Η ιστοσελίδα «adevarul.ro» έκανε αναφορά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει το 1988 τον Γκιόργκι Χάτζι.«Στο τέλος της περιόδου 1987-1988 ο Χάτζι ήταν 23 ετών και μεγάλες ομάδες της Ευρώπης ήθελαν τον «Μαραντόνα των Καρπαθίων», όμως αυτός που έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τον Ρουμάνο άσο ήταν ο Έλληνας πλοιοκτήτης Γιώργος Βαρδινογιάννης, ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού», αναφέρει το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Ο Βαρδινογιάννης επωφελήθηκε από το γεγονός ότι οι γονείς του Χάτζι, Ιάνκου και Τσιράτα, γεννήθηκαν στην Ελλάδα κοντά στην Καβάλα και ήθελε να δώσει ελληνική υπηκοότητα στον «Γκίκα». Ο Χάτζι μάλιστα είχε επαφές με τον Έλληνα πρόξενο στο Βουκουρέστι όμως η όλη συμφωνία μπλοκαρίστηκε, όπως συνήθως, από τον Τσαουσέσκου».

Καταλήγει δε ως εξής: «Τα 8 εκατομμύρια δολάρια που έβαλε στο τραπέζι ο Βαρδινογιάννης, δεν εντυπωσίασαν τον δικτάτορα, που ήθελε να υπερηφανεύεται για την επιτυχία των ομάδων της Ρουμανίας στην Ευρώπη. Ο Χάτζι θα μπορούσε να έχει πάει λοιπόν στον Παναθηναϊκό ή στην Γιουβέντους που υποσχέθηκε στον Τσαουσέσκου ένα εργοστάσιο της FIAT στη Ρουμανία. Ο Χάτζι ήταν τυχερός που η επανάσταση στην Ρουμανία έγινε όταν ήταν 25 ετών και πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 4 εκατ. δολαρίων, φεύγοντας τελικά από την Στεάουα Βουκουρεστίου»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.