Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα …

Λίγο μετά το τέλος του φιλικού του ΠΑΟΚ με την Ντε Γκράαφσαπ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ προετοιμάστηκαν για να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει Βασιλείας.

Το τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την Ντε Γκράαφσαπ σήμανε και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και σε συνάρτηση με το διήμερο ρεπό που ακολουθεί, η πλειοψηφία των μελών που την πλαισίωναν όλο αυτό το διάστημα ξεκίνησε για τη διαδικασία επιστροφής αρχικά με τη μετάβαση – οδικώς – στη Φρανκφούρτη και το πρωί της Τρίτης αεροπορικώς για Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, υπήρξαν κι αυτοί που έφυγαν απευθείας από το Σβόλινγκεν για τους προορισμούς τους προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο. Ο λόγος για τους Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μουλέν, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς και … Μπίσεσβαρ.

Η εξαίρεση στον κανόνα της εξοικονόμησης χρόνου ήταν ο … τελευταίος, καθώς ο Ολλανδός θα παραμείνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και θα επιστρέψει εγκαίρως, όπως κι οι υπόλοιποι, ώστε να είναι παρόντες στην προπόνηση της Πέμπτης, που θα σημάνει και την έναρξη της προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα του Β’ προκριματικού γύρου για το Champions League με τη Βασιλεία στο γήπεδο της Τούμπας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.