Με πλήρες ρόστερ στην προπόνηση

Τέσσερα νέα πρόσωπα ήταν παρόντα το απόγευμα της Δευτέρας (27/8) στο PAOK Sports Arena, οι Γκος, Χάτσερ, Μορέιρα, καθώς και ο υπό δοκιμή Σέρβος περιφερειακός, Μλαντίνοβιτς

Η πρώτη προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας ήταν και η πρώτη για την ομάδα του ΠΑΟΚ με πλήρη σύνθεση. Η έλευση των τριών τελευταίων παικτών γέμισε το ρόστερ και το… γήπεδο και ταυτόχρονα άδειασε το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου.
Ο Έλληνας προπονητής είδε για πρώτη φορά στην προπόνηση και τους Phil Goss, Yanick Moreira και William Hatcher. Επιπλέον, είδε και τον Σέρβος περιφερειακό, Vuk MIladinovic (24 ετών, 1,96 μ.), ο οποίος θα δοκιμαστεί κάποιες μέρες και το τεχνικό επιτελείο θα αποφασίσει, αν μείνει ή όχι. Στο μεταξύ, δεν συμμετέχουν πλέον στις προπονήσεις
οι έφηβοι Φίλιππος Βακουφτσής και Κωνσταντίνος Ιατρίδης.
Μετά το απαιτητικό πρωινό πρόγραμμα της Δευτέρας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το απογευματινό τους πρόγραμμα με το πρώτο meeting της σεζόν. Αρχικά ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, και στη συνέχεια ο προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησαν στους καλαθοσφαιριστές, πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας.
Το πρόγραμμα της ομάδας το απόγευμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και την εφαρμογή τους στο γήπεδο.  Νωρίτερα, το πρωί, υποβλήθηκαν σε αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και εξετάστηκαν από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Ιωσήφ Γαβριηλίδη, οι καλαθοσφαιριστές Phil Goss, Yanick Moreira και William Hatcher. Οι τρεις καλαθοσφαιριστές θα περάσουν και από εργομετρικό έλεγχο το πρωί της Τρίτης (28/8).
Σχετικά με τον Μορέιρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν προσπάθεια να τον κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη την περίοδο που η Εθνική Ανγκόλας θα έχει παιχνίδια για τα “παράθυρα” της FIBA, δηλαδή στις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.