«Πράσινο» ενδιαφέρον για Πασαλίδη

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού εν όψει Ιανουαρίου φέρεται να βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνάς τους.

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού εν όψει Ιανουαρίου φέρεται να βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνάς τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης αρέσει στους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα, οι οποίοι εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση θα παίξει η αλλαγή στην ιδιοκτησία του «τριφυλλιού» και το κατά πόσο θα διατεθούν αρκετά χρήματα τον Ιανουάριο, για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας από την πλευρά της «Pan Asia». 

Οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα απόκτησης μόνο ενός παίκτης άνω των 23 ετών, ο οποίος θα πρέπει να είναι Έλληνας. Αντιθέτως, δεν έχουν κάποιον περιορισμό για παίκτες κάτω των 23 ετών. Μέχρι στιγμής, οι «πράσινοι» δεν επιβεβαιώνουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, χωρίς όμως να διαψεύδουν το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.