Αλλαγές στο Battlefield V μετά την open beta

Μεγάλη λίστα παραμετροποιήσεων.Η DICE επισημαίνει πολλά σημεία του τίτλου που θα αλλάξουν μετά την...

Μεγάλη λίστα παραμετροποιήσεων.

Η DICE επισημαίνει πολλά σημεία του τίτλου που θα αλλάξουν μετά την open beta του Battlefield 5, πριν την κυκλοφορία του στις 20 Νοεμβρίου.

Ανακοινωμένες στο blog της EA, οι αλλαγές που θα γίνουν στο Battlefield V περιλαμβάνουν το attrition system, την ορατότητα των παικτών, χρονισμούς στο bleed out και άλλα.

 

To attrition που σχεδιάστηκε για να περιορίζει τη ζωή και τα πυρομαχικά, ώστε να συμβαδίζουν με το ρυθμό του παιχνιδιού, θα αλλάξει ώστε να μην ωθεί τους παίκτες σε γρήγορο θάνατο. Η DICE αναγνωρίζει πως οι παίκτες ήθελαν αλλαγές στο εν λόγω σύστημα οπότε αυτές θα εστιάσουν στις αρχικές ικανότητες των παικτών μόλις αυτοί εμφανίζονται στο παιχνίδι. Μερικά όπλα θα ξεκινούν με περισσότερα πυρομαχικά, για παράδειγμα, και άλλα με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Επίσης η DICE σκέφτεται να ξεκινά τους παίκτες με ένα γιατρικό μιας χρήσης. Στον αντίποδα, κάποιοι σταθμοί ανεφοδιασμού θα αφαιρεθούν, δίνοντας έμφαση στο πως οι παίκτες θα στήνουν τους δικούς τους σταθμούς.

Η ορατότητα είναι επίσης κάτι που το στούντιο θέλει να πειράξει. Ο λόγος είναι πως στο Battlefield V δε θα έχουμε εικονίδια πάνω από κάθε παίκτη, οπότε θα πρέπει να βασιζόμαστε στην αντίληψή μας για να βλέπουμε τους άλλους. Συγκεκριμένα για το Rotterdam map, η εταιρία αναφέρει “πιο καθαρός διαχωρισμός ανάμεσα στο υπόβαθρο και το πρώτο πλάνο ήταν κάτι απαραίτητο”. Οπότε θα προστεθεί θόλωμα βάσει απόστασης ώστε να ξεχωρίζουν καλύτερα οι παίκτες.

Στην open beta, οι παίκτες πέρασαν πολύ καιρό περιμένοντας να ξαναμπούν στη μάχη μετά από ένα θάνατο. Οπότε το bleed out επιταχύνθηκε. Επίσης θα φτιαχτεί καλύτερα το εικονίδιο του revive ώστε οι συμπαίκτες να βλέπουν πιο καλά όποιον χρειάζεται βοήθεια.

Χρησιμοποιώντας στατιστικά από την open beta, η DICE είδε επίσης ποια όπλα είναι στατιστικά δυνατότερα. Οπότε θα κάνει αλλαγές ώστε ο χρόνος που χρειάζεται για να σκοτώσουμε κάποιον και ο χρόνος που ο παίκτης παραμένει ζωντανός να έχουν καλύτερη αίσθηση.

Για μια πιο αναλυτική ματιά στις αλλαγές δείτε το πλήρες blog post. Τέλος, το profanity filter “ακόμα δουλεύεται” και το battle royale mode θα λέγεται Firestorm.

Μετά την καθυστέρηση ενός μήνα, το Battlefield V θα κυκλοφορήσει 20 Νοεμβρίου.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.