Στη μνήμη του Θεόδωρου Παπαδόπουλου

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή πήγε (1/10) στην Κατερίνη για να παραστεί στο τρισάγιο στη μνήμη του παλιού προέδρου της ομάδας, Θεόδωρου Παπαδόπουλου και για να παίξει με την ΑΕ Ποντίων φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του

Ολος ο Ηρακλής βρέθηκε (1/10) στην Κατερίνη. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του “Γηραιού” βρέθηκαν στην πόλη της Πιερίας προκειμένου να παραστούν στο τρισάγιο που έγινε στη μνήμη του Θεόδωρου Παπαδόπουλου, πρώην προέδρου της ομάδας καθώς συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατό του. Το τρισάγιο τελέστηκε λίγο πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης του Ηρακλή με την ΑΕ Ποντίων. 
Ηταν εκεί η οικογένεια του Παπαδόπουλου, ο αδερφός του, πολλοί φίλοι καθώς επίσης και παιδιά από την Ακαδημία της ΑΕ Ποντίων. Από τον Ηρακλή ήταν και ο πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου, Νίκος Βαφειάδης, ήταν ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης, ο γενικός αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής, τεχνική ηγεσία και παίκτες. 

Οσοι δεν έπαιξαν στη φιλική αναμέτρηση, έκαναν κανονικά προπόνηση μιας και υπάρχει και το παιχνίδι Κυπέλλου (3/10) με τη Θύελλα Καμαρίου στη Νάξο. 
Από την πλευρά του ιδρυτικού σωματείου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος έδωσε μια εικόνα των Αγίων Θεοδώρων στον Παύλο Μυροφορίδη για να μπει στα αποδυτήρια του Ηρακλή. Και είπε χαρακτηριστικά: «Να σας φυλάει να σας προστατεύει. Όταν έρθουν τα δύσκολα, κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό και θα σας δώσει δύναμη».
Από την πλευρά του, ο Τάσος Κατσαμπής έδωσε μια τιμητική πλακέτα στη σύζυγο και στην κόρη του Θεόδωρου Παπαδόπουλου.
Το φιλικό που προφανώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα, κράτησε 50 λεπτά (δύο 25λεπτα), με τον Ηρακλή να επικρατεί με 0-1, με γκολ του Γιώργου Κούσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.