Κολοβέτσιος: “Οδηγός μας το 2004” (video)

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας, εγκαινιάζοντας μαθητική έκθεση ζωγραφικής, μαζί με άλλα μέλη της "γαλανόλευκης"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος βρέθηκε μαζί με τον Ευθύμη Κουλούρη, Ζήση Βρύζα και Μίκαελ Σκίμπε στα εκπαιδευτήρια “Ελληνογερμανική Αγωγή”, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα “Πάσα στα θρανία”, για να εγκαινιάσουν την πρώτη έκθεση μαθητικής ζωγραφικής. 

Για την παρουσία μελών της Εθνικής Ομάδας στο πρόγραμμα “Πάσα στα θρανία” που διεξάγεται σε σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, πόσω μάλλον όταν αφορούν μικρά παιδιά. Παιρνάμε κι εμείς το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας, του συναγωνισμού, αλλά και του όμορφου συναισθήματος να παίζεις ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά με σωστές αρχές και είναι όμορφο να βοηθάμε κι εμείς προς τη σωστή κατεύθυνση.” 

Για το ίνδαλμα του από το Euro 2004. 

“Από το 2004 κάθε ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να κοσμεί το δωμάτιο μου. Αυτό που έκαναν τότε ήταν φανταστικό. Ελπίζω κάποια στιγμή να το πετύχουμε ξανά.” 

Για το παιχνίδι με την Ουγγαρία.

“Μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το έχουμε αποδείξει πως μπορούμε. Η Ουγγαρία είναι σκληρή ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ πως είναι στο χέρι μας. Αν πιάσουμε τα στάνταρ απόδοσης που μπορούμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα σ΄αυτό το παιχνίδι, ούτε στο επόμενο.”

Για το αν οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα δώσουν ρυθμό στην Εθνική. 

“Σίγουρα μας βοηθάει. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και έχουμε πιο πολλές δυνάμεις. Σ’ αυτά τα παιχνίδια θα είμαστε πιο έτοιμοι για τη νίκη.” 

Για το αν είναι επικίνδυνο να δείχνει πιο επιθετικό πρόσωπο η Εθνική. 

“Νομίζω θα βρούμε ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτό είναι έργο του προπονητή. Διαθέτουμε τις μονάδες, αλλά και θέληση και όρεξη για να το πετύχουμε.” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.