Βεζένκοφ: “Όλοι γνωρίζουμε τα λάθη μας” (video)

Ο Σάσα Βεζένκοφ θεωρεί πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα από την Αρμάνι και να μάθει από ατομικά και ομαδικά λάθη.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα της Nova και τη Super Euroleague για τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού, εξηγώντας τα αίτια!

Για την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού.

“Οταν δέχεσαι πάνω από είκοσι πόντους στην έδρα σου, δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να σχολιάσεις. Όταν δεν βρεις εύκολες κατοχές για να τρέξεις και να επιβάλλεις το παιχνίδι σου και παίρνεις την μπάλα συνεχώς από το δυχτάκι, είναι πολύ δύσκολο να παρουσιάσεις τη φιλοσοφία σου. Ξεκινήσαμε καλά στην τρίτη περίοδο, αλλά στη συνέχεια ήρθε μπλακ-άουτ. Η Αρμάνι έπαιξε πολύ καλά, αλλά εμείς της επιτρέψαμε να το κάνει. Όλα αυτά μαζί έφεραν το κακό αποτέλεσμα!”

Για την αστοχία στην άμυνα.

“Η Αρμάνι έτρεξε και έπαιξε στο ανοικτό γήπεδο, σε ένα στυλ παιχνιδιού που λογικά θα έπρεπε να μας βολεύει. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τα ατού της, πέτυχαν δύσκολα σουτ βέβαια! Αλλά αν τους επιτρέπεις να έχουν την οξυδέρκεια και την αυτοπεποίθηση, όλα τα σουτ μπαίνουν. Πρέπει να βρούμε τα θετικά από αυτή την ήττα, να μάθουμε καθώς έχουμε ένα παιχνίδι τη Δευτέρα και στη συνέχεια ακόμα ένα με τη Μακάμπι, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί.”

Για το αν υπήρξε πνευματικό ζήτημα.

“Όταν κάνεις δύο εκτός έδρας νίκες, μοιάζει με το μπρέηκ του τένις. Πήγαμε να πάρουμε τη νίκη και να ενθουσιάσουμε το κοινό μας. Για 3,5 δεκάλεπτα δεν παίζαμε το μπάσκετ που θέλαμε, αλλά ήμασταν κοντά! Όταν η Αρμάνι έπαιξε πιο σκληρά χάσαμε τα πάντα!”  

Για τον αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεπεράσει την κακή βραδιά.

“Όλοι γνωρίζουμε τα λάθη που κάναμε και πρέπει ατομικά και ομαδικά να μάθουμε απ΄ ο αυτά. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά. Από αυτές τις ήττες πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί. Στα λόγια όλα είναι εύκολα, αλλά οι πράξεις μετράνε. Με τον Ήφαιστο και στη συνέχεια με τη Μακάμπι, πρέπει να αποδείξουμε πως το αφήσαμε πίσω μας!” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.