Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν (video)

Μετά από ένα "τρελό" ματς η Μίλαν επικράτησε της Σαμπντόρια με 3-2 στο Σαν Σίρο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στη Σέριε Α.

Η Μίλαν έψαχνε την επιστροφή στις νίκες μετά τις ήττες από την Ίντερ στο πρωτάθλημα και τη Μπέτις στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς Σαμπντόρια.

Με τους ροσονέρι να γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι επρόκειτο για δύσκολο τεστ το τέρμα του Κουτρόνε στο 16ο λεπτό έδειχνε η ιδανική αρχή. 
Ωστόσο ένα τέταρτο της ώρας αργότερα η ομάδα του Τζιαμπάολο ήταν μπροστά στο σκορ με τα τέρματα του Σαπονάρα και του Κουαλιαρέλα. Ο Ιγκουαΐν επιχείρησε να ισοφαρίσει κι είδε τον Αουντέρο στην πρώτη απόπειρα που εξεδήλωσε σε κόντρα επίθεση να αντιδρά εξαιρετικά όχι όμως και στη δεύτερη στο 36ο λεπτό, όταν συνεργάσστηκε υπέροχα με τον Κουτρόνε. 

Όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια ήταν η Μίλαν εκείνη που έδειχνε απειλητική. Ο Αουντέρο ανταποκρίθηκε στις πρώτες δυσκολίες που προέκυψαν από τα σουτ του Ιγκουαΐν και του Σούσο, όχι όμως και στην επόμενη προσπάθεια του Ισπανού στο 62ο λεπτό. 

Η Μίλαν πήρε προβάδισμα με το τρίτο τέρμα του Σούσο στο φετινό πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια “έδωσε γήπεδο” στους φιλοξενούμενους που είχαν την υπεροχή αλλά δεν την μετέτρεψαν σε αξιόλογες τελικές προσπάθειες. 

Ο Λαξάλτ είχε δοκάρι στο 86ο λεπτό και ο Γκατούζο έμεινε με την αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, το οποίο όμως τον βρήκε να επιστρέφει στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε Ιταλία κι Ευρώπη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.