Τι σημαίνει ανταγωνιστικό Clash Royale στην Ελλάδα;

Εσείς έχετε ασχοληθεί καθόλου με τον διάσημο Mobile eSport τίτλο;Ο Ματθαίος Αλιφραγκής με μεγάλη...

Εσείς έχετε ασχοληθεί καθόλου με τον διάσημο Mobile eSport τίτλο;

Ο Ματθαίος Αλιφραγκής με μεγάλη εμπειρία στο ανταγωνιστικό gaming έχοντας αγωνιστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες στο League of Legends και τώρα πλέον στο Clash Royale, μας δίνει απαντήσεις.

Τι είναι λοιπόν το ανταγωνιστικό Clash Royale και πώς μπορεί ένας παίκτης να έρθει σε επαφή με το community αυτό της Ελλάδας;

Η αλήθεια είναι ότι το Clash Royale μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια έχει σημειώσει τρομακτική ανάπτυξη και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά παιχνίδια. Η συνεχής και δυναμική του πορεία στην competitive σκηνή είναι ικανή να ξεπεράσει πολλά παιχνίδια κολοσσούς. Ωστόσο στη χώρα μας χρειάζεται λίγη ώθηση, μιας και κατά τη γνώμη μου δεν έχει την ανταπόκριση που θα έπρεπε από τους χορηγούς. Υπάρχουν πολλοί και εξαιρετικοί παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν επάξια σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Τι χρειάζεται για να παίξει κανείς και πόσο χρόνο απαιτεί;

Ένα SmartPhone και μία απλή σύνδεση στο ίντερνετ είναι όλα όσα χρειάζονται σε πρώτη φάση. Από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρεια του καθενός ο χρόνος που θέλει και μπορεί να αφιερώσει στο παιχνίδι είτε παίζοντας είτε διαβάζοντας – εξασκώντας διάφορες τακτικές. Σίγουρα ένα υψηλό επίπεδο απαιτεί αρκετές ώρες ενασχόλησης την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο χτίζεται η υπομονή και τα reflexes (γρήγορα δάχτυλα) των παιχτών, τα βασικότερα κατ’ εμέ χαρακτηριστικά που χρειάζεται κάποιος για να ξεχωρίσει.

Σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά games ποιο πιστεύεις ότι είναι το στοιχείο που διαφοροποιεί το Clash Royale;

Να ξεκινήσω με την ευκολία που παρέχει καθώς είναι ένα mobile παιχνίδι, ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο (όσο και αν αυτό εκνευρίζει την κοπέλα μου με τις ειδοποιήσεις για Chest 😀 ) σε όλες τις ομάδες ανθρώπων καθώς έχω συναντήσει παίκτες από 9 έως 55 ετών! Επίσης, το ότι συνδυάζει card game με tower defence είναι μοναδικό και φυσικά πόλος έλξης οπαδών και από τα δύο είδη gaming. Να μην ξεχάσω για το τέλος πως η ομαδικότητα και η καλή συνεννόηση παίρνουν άλλη διάσταση όταν έχεις να κάνεις με μία ομάδα 50 ατόμων (όπως και η δική μου) η οποία μπορεί να συνεργαστεί, να μάθει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις ώστε να εξελιχθεί μαζί με το παιχνίδι.

Πώς σου φαίνεται το Red Bull M.E.O by ESL, θα συμμετάσχεις;

Προφανώς θα συμμετάσχω, το Red Bull M.E.O. by ESL είναι σίγουρα ένας διαγωνισμός για δυνατούς παίχτες που στοχεύουν την παγκόσμια αναγνώριση. Προϋποθέτει καλή προπόνηση , γερά νεύρα και καθαρό μυαλό. Τέτοιου είδους events χρειάζονται οι ομάδες στο ανταγωνιστικό clash για να αναδειχθούν τόσο οι ίδιες όσο και το παιχνίδι. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και ας κερδίσει ο καλύτερος! See you in Lan.

Ο Ματθαίος Αλιφραγκής

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και στο Red Bull M.E.O. by ESL

Ο online ελληνικός προκριματικός του Red Bull M.E.O. by ESL έρχεται στις 17-18 Νοεμβρίου. Δήλωσε συμμετοχή τώρα εδώ κι ετοιμάσου για απίστευτα 1vs1 battles.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.