Το reboot του “Fruits Basket” παρουσίασε νέα αφίσα

Μαζί και οι φωνές της Honda-kun και των τριών αδερφών Sohma.Μία ακόμα απόπειρα μεταφοράς του manga...

Μαζί και οι φωνές της Honda-kun και των τριών αδερφών Sohma.

Μία ακόμα απόπειρα μεταφοράς του manga “Fruits Basket” σε anime ετοιμάζεται και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους στους βασικούς χαρακτήρες.

Σύμφωνα με το comicbook η είδηση μεταφέρθηκε μέσω Twitter, απευθείας από τις σελίδες του περιοδικού που δημοσιεύθηκε. Οι φωνές των τεσσάρων πρωταγωνιστικών χαρακτήρων έχουν ήδη βρεθεί και η εικόνα παρουσιάζει πως θα απαθανατιστούν για την επόμενη μεταφορά.

Οι πρωταγωνιστές θα είναι οι Manaka Iwami, στον ρόλο της Tooru Honda, Nobunaga Shimazaki ως Yuki Souma, Yuuma Uchida ως Kyou Souma και Yuichi Nakamura ως Shigure Sohma.

Μέσω Twitter.

Η ιστορία του “Fruits Basket” της Natsuki Takaya ακολουθεί την Tooru, μία νεαρή κοπέλα που μετά από μία σειρά ατυχιών καταλήγει να ζει σε μία σκηνή, ενώ ταυτόχρονα πηγαίνει στο σχολείο και έπειτα εργάζεται σκληρά. Όταν ο συμμαθητής της, Yuki, αντιλαμβάνεται την κατάσταση της αποφασίζει να τη φιλοξενήσει σπίτι του, όπου η ζωή της θα αλλάξει για πάντα. Η Tooru δεν θα μάθει, απλώς, το μεγάλο μυστικό της οικογένειας Shoma, αλλά θα γίνει φύλακας του όταν θα κατοικήσει μόνιμα στο σπίτι τους και βρει την καινούργια της οικογένεια.

Το manga, στο οποίο συχνά αναφέρονται και ως “Furuba” όπως είχε προτείνει και η ίδια η δημιουργός του, κατατάσσεται στην κατηγορία shōjo και κυκλοφορούσε από την εκδοτική Hakusensha από το 1998 έως και το 2006. Η anime μεταφορά του παρέδωσε 26 επεισόδια, από τον Ιούλιο του 2001 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

 

Το anime reboot θα έρθει το 2019, από το στούντιο TMS Entertainment με τον σκηνοθέτη Yoshihide Ibata να κρατά τα ηνία. Την επιμέλεια τον χαρακτήρων αναλαμβάνει ο Yuu Shindou.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.