Η Ρώμη, το Κολοσσαίο και η…καρμπονάρα

Ο άσος της Πάρμα, Ζερβίνιο, παραδέχεται σε συνέντευξη του, ότι «του έλειψε τόσο πολύ η Ιταλία»όταν ήταν στην Κίνα και ήθελε να επιστρέψει.

Ο άσος της Πάρμα, Ζερβίνιο, παραδέχεται σε συνέντευξη του, ότι «του έλειψε τόσο πολύ η Ιταλία»όταν ήταν στην Κίνα και ήθελε να επιστρέψει.

Η διεθνής με την Ακτή του Ελεφαντοστού, πέρασε δυόμισι σεζόν στην Ρόμα, προτού ενταχθεί στην Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν, αλλά «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά και το καλοκαίρι επέστρεψε στη Serie A και την Πάρμα.

«Μου έλειψε πολύ η Ιταλία», ομολόγησε ο Ζερβινιο, μιλώντας στην Corriere dello Sport.
«Μόλις είδα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω, είπα όχι στις άλλες προσφορές. Θεωρώ ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι το πιο ανταγωνιστικό και τεχνικά το καλύτερο. Η Γιουβέντους θα κερδίσει όμως το πρωτάθλημα και αυτή τη σεζόν.
Έχετε ακόμα να δείτε έναν ακόμη καλύτερο Ζερβίνιο, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 που θέλω να το σεβαστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ.

Δεν ήταν εύκολο να φύγω από τη Ρώμη, είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις στον κόσμο, το καταλαβαίνεις όταν δεις μόνο το Κολοσσαίο.

Έχασα την αγάπη των οπαδών που μου άρεσε πάντα.  επιφυλακτικός. Κράτησα επαφή με τον Ράτζα (Ναϊνγκολάν) και μου έλειψε το εστιατόριο La Locanda, με την φανταστική του καρμπονάρα!».

«Τι έχω να πω για τον Ρούντι Γκαρσία; Ήταν πατέρας για μένα, είχαμε μια θαυμάσια σχέση. Ήταν θεμελιώδης για την καλυτέρευση μου ως παίκτη και κανένας άλλος προπονητής δεν σημαίνει τόσο πολλά για μένα όσο αυτός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.