Λεονάρντο: «Ο αποκλεισμός της Μίλαν ήταν άδικος»

Έξαλλος με την διαιτησία, ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Λεονάρντο. Ο 49χρονος Βραζιλιάνος ήταν εξοργισμένος μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Europa League, κατηγορώντας τον διαιτητή

Έξαλλος με την διαιτησία, ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Λεονάρντο. Ο 49χρονος Βραζιλιάνος ήταν εξοργισμένος μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Europa League, κατηγορώντας τον διαιτητή. «Τις ημέρες του VAR, γίνεται δύσκολο να αποδεχτείς μία τέτοια διαιτησία».
Η αποφασιστική στιγμή είναι το πεναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Τοροσίδης σε τράβηγμα του Αμπάτε.
«Είμαστε εκτός του Europa League και πρέπει να αξιολογήσουμε τα πάντα. Απλώς θέλω να δω τα πλάνα των γκολ και το πέναλτι πριν πω τι νομίζω», δήλωσε ο Λεονάρντο στο Sky Sport Italia.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Αν βγεις από το Europa League για κάτι τέτοιο, στις μέρες του VAR, είναι δύσκολο να δεχτείς αυτό το αποτέλεσμα. Είναι γελοίο ότι ένα όργανο όπως το VAR που όλοι χρησιμοποιούν τώρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία  ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πήγαμε επίσης να παραπονεθούμε, καθώς υπήρξε ένας παράξενος θόρυβος κάθε φορά που προσπαθούσαμε να επιτεθούμε. Δεν ξέρω αν ήταν φλάουτο ή κλάξον ή κάτι άλλο, αλλά δεν είναι δίκαιο να χρησιμοποιούμε έναν τέτοιο ήχο για να αποσπάσουμε την προσοχή κάθε φορά που βρισκόμασταν στην επίθεση. Ήταν πραγματικά ερεθιστικό. Ο διαιτητής θα έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι και να δώσει εντολή να μην ακούγεται αυτός ο θόρυβος. Μετά το γκολ ο ήχος έγινε πιο δυνατός.

Είχαμε τρεις πόντους περισσότερους από τον Ολυμπιακό, ήταν μια δύσκολη κατάσταση για να κερδίσουν και στην πραγματικότητα όλα κρίθηκαν από αυτά τα περιστατικά. Είμαστε μια ομάδα υπό κατασκευή, δεν λέω ότι ήμασταν εντυπωσιακοί σήμερα ή ότι αξίζαμε να περάσουμε. Ξέρουμε ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος, δεν θέλω να ψάξω διακιολογίες, αλλά φαίνεται τόσο προφανώς άδικο που δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.