Βλέπουν ενδεκάδα Δελζηζήσης, Ματίγια, Μαρτίνεθ

Μία θέση στην αρχική ενδεκάδα του Άρη διεκδικούν οι Δεληζήσης, Ματίγια και Μαρτίνεθ ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Μία θέση στην αρχική ενδεκάδα του Άρη διεκδικούν οι Δεληζήσης, Ματίγια και Μαρτίνεθ ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. 

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται το απόγευμα του Σαββάτου τον Παναιτωλικό και ο Σάββας Παντελίδης προσανατολίζεται σε αλλαγές ώστε να αποφευχθούν – στο μέτρο του δυνατού – τα λάθη του αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. 

Οι πρώτες του κινήσεις φάνηκαν από τον αποκλεισμό του Κολάσο από την αποστολή.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και υπάρχουν σκέψεις από την διοίκηση και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου να επιστρέψει στην πατρίδα του κατά την περίοδο της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. 

Το συγκεκριμένο ζήτημα πάντως θα απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους» με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Η άμυνα
Ο Κουέστα αν και δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο, φαίνεται αμετακίνητος κάτω από τα γκολπόστ. 
Αναφορικά με τα υπόλοιπα ζητήματα, στα δύο άκρα της άμυνας είναι πιθανό να επιστρέψουν οι Βαλεριάνος (αριστερά αντί του Μενέντεθ) και Κωνσταντινίδης (αντί του Τζανακάκη). 

Ο Δεληζήσης έχει προβάδισμα έναντι του Μάβραϊ και μάλλον θα τον ξαναδούμε στο πλευρό του Βέλεθ. Ο Αλβανός ήρθε με πολύ καλές συστάσεις, αλλά προς το παρόν δεν έχει δέσει με την ομάδα.

Στο κέντρο
Το τελευταίο διάστημα ο Μπάσα έχει αλλάξει την εικόνα του και άρχισε να κερδίζει την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Δείχνει σημάδια ανάκαμψης, ενώ αντίθετα αρκετά κουρασμένος είναι ο Σιώπης που κάλυψε πολλά χιλιόμετρα από την μέρα που πάτησε το πόδι του στο «Κλ. Βικελίδης».

Επειδή αυτό είναι ένα από τα θέματα που προβληματίζουν τον Σάββα Παντελίδη, υπάρχει η σκέψη να καθίσει στον πάγκο ο Έλληνας μέσος και τη θέση του στην ενδεκάδα να πάρει ο Ματίγια. 

H επίθεση
«Μετρημένα κουκιά» είναι οι επιλογές στην επίθεση. 
Το ευχάριστο για τον τεχνικό των «κίτρινων» είναι ότι επιστρέφει ο Ντιγκινί που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και θα είναι πίσω από τον Γιουνές ενώ δίπλα του θα βρίσκονται οι Γκάμα (αριστερά) και Γκαρσία (δεξιά).

Το ενδεχόμενο παρουσίας του Μαρτίνεθ στη θέση του Αργεντίνου νεαρού μέσου, είναι ένα σενάριο που έχει λίγες πιθανότητες, ωστόσο είναι υπαρκτό. 

Άλλωστε είναι δύσκολο να μείνει εκτός ενδεκάδας ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να μην απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά αν μη τι άλλο αποτελεί μια από τις ευχάριστες πινελιές του εγχώριου πρωταθλήματος. 
   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.