Τζένοα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για Ιωαννίδη

Ο 18χρονος φορ του Λεβαδειακού έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών ομάδων, αρκετές από τις οποίες τον παρακολούθησαν διά ζώσης και στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αρέσει στη Τζένοα, ρώτησε κι ο Γκατούζο.

Τη Δευτέρα στη Λιβαδειά ο Φώτης Ιωαννίδης αγωνίστηκε βασικός απέναντι στον ΠΑΟΚ και είχε πολύ καλή παρουσία, δείχνοντας αρκετές από τις αρετές του σε ένα ματς όπου οι Βοιωτοί δεν είχαν τον πρώτο λόγο επιθετικά. Ωστόσο στο μπλοκάκι του σκάουτερ της Τζένοα που βρέθηκε στο γήπεδο γράφτηκαν αρκετές σημειώσεις για τον νεαρό διεθνή φορ.

Η ομάδα από τη Γένοβα, ρώτησε και έμαθε για τον Ιωαννίδη, από τον ιταλικό τεχνικό του Λεβαδειακού, Τζουζέπε Σανίνο και εδώ και αρκετό καιρό τον παρακολουθεί στενά. Οι πληροφορίες μας λένε πως θα τον παρακολουθήσουν ξανά χωρίς να αποκλείεται να κάνουν κίνηση απόκτησής του τον προσεχή Γενάρη. Μάλιστα στο γήπεδο της Λιβαδειάς τη Δευτέρα βρέθηκαν κι άλλου σκάουτερ ιταλικών ομάδων.

Δεν είναι τυχαίο πως γνώμη για τον Φώτη Ιωαννίδη έχει αρχίσει να σχηματίζει και ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος είχε σχετική συνομιλία με τον συμπατριώτη του τεχνικό των Βοιωτών, τις μέρες που βρέθηκε στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Για τον 18χρονο φορ, γιο του παλαίμαχου αμυντικού του Ολυμπιακού, Βασίλη Ιωαννίδη, ενδιαφέρονται επίσης ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι εδώ και ένα χρόνο και στη Θεσσαλονίκη φέρονται να θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στον Ολυμπιακό, όπου έχουν παρατηρήσει την άνοδο του νεαρού επιθετικού, ο οποίος μάλιστα είναι προϊόν της ερυθρόλευκης Ακαδημίας.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην Ακαδημία του πατέρα του, όταν αποφάσισαν να γραφτούν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού σε ηλικία δέκα ετών (2010). Μετά από τέσσερα χρόνια αποχώρησε από το Ρέντη και από το 2016 αγωνίζεται στον Λεβαδειακό. Αρχικά στην ομάδα Νέων και πολύ γρήγορα στην πρώτη ομάδα με επαγγελματικό συμβόλαιο (Αύγουστος 2017). 

Ο Ανιγκό πέρσι τον παρουσίασε στην μεγάλη κατηγορία όπου έκανε 5 συμμετοχές κι άλλες 4 στο κύπελλο. Φέτος όμως με τον Άκη Μάντζιο ουσιαστικά καθιερώθηκε και μετρά ήδη 9 συμμετοχές. Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη πέτυχε και το παρθενικό του γκολ απέναντι στον πρώην προπονητή του. Έχει και δύο συμμετοχές στο κύπελλο με ένα ακόμα γκολ.

Εξαιρετικός είναι και με την Εθνική Νέων του Γιάννη Γκούμα, με την οποία στο ματς με τη Ρουμανία (5-3) πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Εκεί τον είδαν για πρώτη φορά κι άλλοι ευρωπαιοι σκάουτερ και το όνομά του άρχισε να κινείται έντονα στα γραφεία των μάνατζερ. Ανήκει στους Τζόρτζεβιτς και Νινιάδη οι οποίοι πάντα συνιστούν στον νεαρό άσο να παραμένει ταπεινός στη δουλειά του, το ίδιο κι ο πατέρας του.

Βασικό μέλημα για τον ίδιο πάντως είναι να κλείσει τα αυτιά του στις “μεταγραφικές σειρήνες” και να αφοσιώθεί μόνο στη δουλειά του. Ο χαρακτήρας του, η ποιότητά του ως άνθρωπος και οι αρχές που έχει πάρει από το σπίτι του δείχνουν πως αναμένεται να βαδίσει σε σωστά μονοπάτια.

Στον Λεβαδειακό πάντως που έχουν εδώ και καιρό αντιληφθεί τον θόρυβο που γίνεται έχουν στο μυαλό να του κάνουν νέο συμβόλαιο στο οποίο θα υπάρχει και κάποια ρήτρα αποχώρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.