Βρίσκεται στη λίστα ο Χέσταντ

Ο Έιρικ Χέσταντ βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν, όμως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Έιρικ Χέσταντ βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν, όμως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νορβηγός παίκτης της Μόλντε εξετάζεται από τον Έλληνα τεχνικό και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, μαζί με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει αφήσει καλή εντύπωση τόσο στον τεχνικό της Ένωσης, όσο και στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτησή του από τη Μόλντε. Η προσοχή των ιθυνόντων της πρωταθλήτριας Ελλάδος είναι στραμμένη σε άλλες περιπτώσεις παικτών, που θεωρούνται καλύτερες επιλογές για το ρόστερ της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει στραμμένη την προσοχή της και στο θέμα των παραχωρήσεων, όσων παικτών δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια της εφετινής σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν την τελική πρόταση της Αλ Ουάχντα για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Αντρέ Σιμόες, ενώ παράλληλα θα αναζητήσουν προτάσεις για την παραχώρηση των Τάσου Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι οποίοι έχουν επίσης τεθεί εκτός ομάδας. Παράλληλα, οι “κιτρινόμαυροι” ξεκαθαρίζουν πως δε θα υπάρξει δανεισμός κάποιου παίκτη τον προσεχή Ιανουάριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.