Έπιασε “13αρι” η Εφές (video)

Δίχως να ιδρώσει το σύνολο του Αταμάν επικράτησε στην έδρα του της ουραγού Νταρουσάφακα με 82-68 και διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση με το πέρας της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η Εφές -είχε νικήσει την Νταρουσάφακα τόσο στον πρώτο γύρο της Euroleague όσο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος- βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο τετράλεπτο ελέω Πέινερς, ωστόσο ένα σερί 9-0 με οδηγό τον Μίτσιτς, έφερε την ομάδα του Αταμάν στο +7, 21-14 με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Η δεύτερη περίοδος ήταν ακόμη καλύτερη για τους γηπεδούχους, αφού βελτίωσαν τα ποσοστά τους, έλεγξαν τα ριμπάουντ, έσφιξαν την άμυνά τους, ανάγκασαν την Νταρουσάφακα να υποπέσει σε 10 λάθη, το γαλλικό δίδυμο Μοερμάν-Μπομπουά έδρασε για να φτάσει η διαφορά στους 20 πόντους, 45-25 στο “κλείσιμο” του ημιχρόνου.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε κατά τι στο δεύτερο μέρος, με την Εφές να φτάνει την τιμή της διαφοράς στους 29 πόντους, 63-34 τρία λεπτά πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και το υπόλοιπο διάστημα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι παίκτες του Αταμάν -χρησιμοποιήθηκαν κι οι 12 σκοράροντας όλοι- επέδειξαν χαλαρότητα με την Νταρουσάφακα να μειώνει στους 14 για το τελικό 82-68. 

Από τους γηπεδούχους ο Μοερμαν είχε 15 πόντους, ο Μίτσις 11 κι ο Μπομπουά 10, ενώ για την Νταρουσάφακα ο Ντάγκλας είχε 17 πόντους κι ο Έβανς 14. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.