To Switch ήταν η Best-Selling κονσόλα για το 2018 στις ΗΠΑ

To PS4 δεύτερο και καταϊδρωμένο.Αρκετά αποκαλυπτικό φαίνεται να είναι το report του NPD για τον...

To PS4 δεύτερο και καταϊδρωμένο.

Αρκετά αποκαλυπτικό φαίνεται να είναι το report του NPD για τον Δεκέμβρη του 2018, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το Nintendo Switch ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018.

Το Switch έφτασε το ρεκόρ που είχε δημιουργήσει το PS4 το 2015. Η αλήθεια πάντως είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς το PS4 ήταν πρώτο. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν το Νοέμβριο, με το Switch να κερδίζει τον τίτλο της best-selling κονσόλας για τον μήνα αυτό. Αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς η περίοδος των διακοπών ήταν ιδιαίτερα επικερδής για τη Nintendo.

Το Switch επίσης σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις hardware για το μήνα Δεκέμβρη, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε το Wii από το 2009. Μετά από ένα χρόνο μάλιστα στην αγορά η Nintendo διπλασίασε την παραγωγή της κονσόλας.

Οι αγορές hardware για το 2018 καταλαμβάνουν το 8% των συνολικών αγορών, φτάνοντας τα 5.1 δισεκατομμύρια, με τις τρεις βασικές κονσόλες να βλέπουν αύξηση στις πωλήσεις τους χρόνο με το χρόνο.

Τον Οκτώβριο του 2018, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Switch έχει πουλήσει πάνω από 22 εκατομμύρια αντίτυπα. Εκείνη την περίοδο μάλιστα το Legend of Zelda: Breath of the Wild είχε πουλήσει 10.3 εκατομμύρια αντίτυπα με το Mario Kart 8 Deluxe να ξεπερνά τα 11 εκατομμύρια και το Super Mario Odyssey τα δώδεκα.

Τα software sales δεν πήγαν πίσω το 2018, με το RDR2 να γίνεται το best-selling game για το 2018 και το Super Smash Bros. Ultimate να γίνεται το best-selling game για το Δεκέμβριο.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.