‘Ξεδιάντροπα’ επιστρέφει ο Cameron Monaghan για τη 10η σεζόν “Shameless”

Αυτός δεν είπε ότι θα φύγει;Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου Television Critics Association...

Αυτός δεν είπε ότι θα φύγει;

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου Television Critics Association ανακοινώθηκε ότι το “Shameless” ανανεώνεται για 10η σεζόν και ότι ο Cameron Monaghan θα επιστρέφει.

Με αυτή την ανανέωση η σειρά γίνεται η μακροβιότερη για το κανάλι. Ο Πρόεδρος Προγράμματος του Showtime, του καναλιού όπου προβάλλεται η σειρά, Gary Levine, έκανε την εξής δήλωση:

“Οι Gallaghers είναι μια δύναμη από μόνοι τους και επιστρέφουν. Το ‘Shameless’ έχει fans που ολοένα και αυξάνονται και δεν θυμίζει καμία άλλη σειρά στην τηλεόραση. Χαιρόμαστε που θα συνεχίσει να υπάρχει και θα σκορπίζει την αγάπη του στο Showtime”.

Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι ο Cameron Monaghan θα επιστρέψει για τη νέα σεζόν. Να υπενθυμίσουμε ότι το 2018 ο ηθοποιός, ο οποίος ενσαρκώνει τον Ian Gallagher, είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του και είχε γράψει και ένα σχετικό γράμμα προς τους fans του. Αυτή του η ανακοίνωση είχε έρθει λίγες μέρες μετά την αντίστοιχη της Emmy Rossum, η οποία ενσάρκωνε την Fiona Gallagher από την αρχή της σειράς.

H σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Paul Abbott, αναπτύχθηκε από τον ίδιο και πρωταγωνιστούν οι William H. Macy, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Jeremy Allen White και Christian Isaiah. Μιλά για την οικογένεια Gallagher και τις κωμικοτραγικές καταστάσεις στις οποίες μπλέκει η οικογένεια. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι John Wells και Nancy M. Pimental.

Τα γυρίσματα για την 10η σεζόν θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019.


Πηγή άρθρου: Variety

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.