Μουρίνιο: «Ήταν επιθετικό φάουλ»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως υπήρξε επιθετικό φάουλ. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε: «Το γκολ που πέτυχαν ήταν απογοητευτικό για εμάς, αλλά καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα ήμουν χαρούμενος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε κάθε νοκ άουτ ματς και μετά να έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ χαρούμενοι από το γκολ που πέτυχαν και εμείς απογοητευτήκαμε από αυτό, επειδή είχαμε περισσότερο ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ο αντίπαλός μας έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς, αφού είχαν ελάχιστες ευκαιρίες να σκοράρουν ή να κάνουν παιχνίδι. Έπαιξαν σοβαρά και σκληρά στο παιχνίδι. Δούλεψαν πολύ για αυτό».

Επίσης, ο Μουρίνιο τόνισε: «Κάθε παιχνίδι εδώ ήταν το ίδιο για εμένα. Κέρδισα με 1-0 με την Τσέλσι και τν Ίντερ, αλλά ήταν πολύ δύσκολο και στους δύο αγώνες. Είναι πάντα περίεργα εδώ. Φαινόταν πως και σήμερα θα κερδίζαμε με 1-0, αλλά πήραν αυτό που ήθελαν».

Στην συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στο γκολ της ισοφάρισης: «Κάποια γκολ έρχονται από στημένες φάσεις και άλλα όχι. Αυτό που κατάφερα, πάντως, να δω είναι ότι έγινε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από την ισοφάριση. Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Ο διαιτητής έκανε λάθη και για τις δύο ομάδες».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα δυνατά μαρκαρίσματα της ρωσικής ομάδας: «Πραγματικά νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Αντί να έχουμε τρεις, στο τέλος μόνο ο Μπενζεμά είχε τραυματιστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.