Η αποκάλυψη του… επενδυτή

Θέμα ωρών είναι το ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τον Έλληνα επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΚ.

Θέμα ωρών φέρεται να είναι το ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τον Έλληνα επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΚ. Η συνάντηση είναι πολύ πιθανό να γίνει και μέσα στην ημέρα (30/12).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιστρέφει το μεσημέρι από το Ντουμπάι και το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να συναντήσει τον ενδιαφερόμενο επενδυτή το όνομα του οποίου παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Η “Ωρα των Σπορ” έγραψε για τον Βασίλη Ξενιάδη αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Ο νέος επενδυτής υπόσχεται να βάλει άμεσα 10 εκατ. ευρώ για την αποπληρωμή ποδοσφαιριστών και υπαλλήλων, ενώ θα χρειαστεί να βάλει άλλα τόσα, προκειμένου να καλυφθεί η αρνητική θέση της ΠΑΕ και η ομάδα να καταφέρει να πάρει αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, Πρόεδρος σκοπεύει να αναλάβει ο ίδιος. Στο Δ.Σ προτίθεται να διατηρήσει τους Αδαμίδη και Κασνακίδη, βάζοντας και άλλα άτομα της επιλογής του, μεταξύ των οποίων είναι οι Έρτσος και Κασσαβέτης. Παλαίμαχοι θα πάρουν θέσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.