Με το Novasports.gr στη Νέα Σμύρνη

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, για τον 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (19:00).

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, για τον 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (19:00). 

Στη “μάχη” της Ευρώπης στρέφεται η προσοχή όλων στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η έκτη θέση της βαθμολογίας, μπορεί να οδηγήσει τα play off, αν τελικά δεν πάρει άδεια για τη νέα σεζόν ο Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην τέταρτη θέση και να μπει στο μίνι πρωτάθλημα, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, εφόσον έχει καλή κατάληξη το θέμα της αδειοδότησης. Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος θέλει το “διπλό”, το οποίο με συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να τον φέρει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. 

Στα Χανιά, ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί θέλουν νίκη στο δικό τους ματς και ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, προκειμένου να τερματίσουν αυτοί στην έκτη θέση και να έχουν τον πρώτο λόγο για την είσοδο στα play off, εφόσον δεν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος. Πιο εύκολο έργο από τους υπόλοιπους διεκδικητές της έκτης θέσης αναμένεται να έχει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα φιλοξενήσει τη Βέροια. Οι Αρκάδες θέλουν νίκη, ενώ παράλληλα θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε Χανιά και Ξάνθη, όπου θα περιμένουν ήττες των ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά, για να τερματίσουν αυτοί στην έκτη θέση. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Skoda Ξάνη-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 NS EXTRA 2
Αστέρας Τρίπολης-Βέροια 19:00 NS EXTRA 1
Ηρακλής-Παναιτωλικός 19:00 NS7
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 19:00 NS3
Ολυμπιακός-ΑΕΛ Καλλονής 19:00 NS2
Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 19:00 NS4
Πανιώνιος-Ατρόμητος 19:00 NS24
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 19:00 NS6


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.