Τσάβαλος: «Θα λογοδοτήσει ο Βεντούρης»

Στα άκρα οδηγείται η σχέση του Βασίλη Τσάβαλου με τον Γεράσιμου Βεντούρη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του προέδρου του Πανιωνίου.

Στα άκρα οδηγείται η σχέση του Βασίλη Τσάβαλου με τον Γεράσιμου Βεντούρη. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου τόνισε πως «θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, για τα δεινά που προκάλεσε στον σύλλογο», ενώ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του, προς το πρόσωπο του Τάκη Λεμονή.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Βασίλη Τσάβαλου: «Την δεδομένη χρονικά στιγμή, αυτό που προέχει και απασχολεί όλους μας στην οικογένεια του Πανιωνίου είναι η οικονομική εξυγίανση-αδειοδότηση και η σωτηρία της ομάδας. Όταν με το καλό επιτευχθεί αυτό, τότε ο κ. Γεράσιμος Βεντούρης να είναι σίγουρος πως θα κληθεί να λογοδοτήσει τόσο στον κόσμο του Πανιωνίου, όσο και στη δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που προκάλεσε η διοίκησή του στον σύλλογο.
 
Οσον αφορά δε στον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, δεν χρειάζεται κανενός την υποστήριξη. Η πορεία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Πανιώνιο, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, μιλάει από μόνη της.
 
Βασίλης Τσάβαλος
 
Πρόεδρος Πανιωνίου ΓΣΣ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.