Γιορτάστε τα πέντε χρόνια ζωής του Playstation 4

Πέρασε κιόλας τόσος καιρός.Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την...

Πέρασε κιόλας τόσος καιρός.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του PlayStation 4. Σε όλον αυτόν τον καιρό, έχουμε πουλήσει πάνω από 86,1 εκατομμύρια μονάδες και πέραν των 777,9 εκατομμυρίων μονάδων λογισμικού παγκοσμίως. Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε όλους τους fans που μας βοήθησαν να φτάσουμε μέχρι εδώ. Είναι πραγματικά μια εκπληκτική στιγμή να είμαστε μέλος της οικογένειας του PlayStation και σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.

Παρακάτω θα βρείτε αναφορές για ορισμένα μοναδικά στατιστικά στοιχεία του PS4, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που παίζετε όλοι περισσότερο και τι χρώμα DualShock 4 είναι το πιο δημοφιλές μετά το πρότυπο μαύρο (μικρό μυστικό: είναι ένα χρώμα που αγαπάμε στο PlayStation). Δείτε αυτές τις πληροφορίες παρακάτω

Αυτός ο χρόνος είδε πολύ δυνατό περιεχόμενο στην κονσόλα, με τα God of War, Marvel’s Spider-Man, Call of Duty: Black Ops 4 και Red Dead Redemption 2. Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε, όπως τα Days Gone, Death Stranding, Dreams, Ghost of Tsushima και The Last of Us II!

Για άλλη μια φορά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους απίστευτους οπαδούς μας, των οποίων το πάθος μας εμπνέει καθημερινά για να κάνουμε το PS4 το καλύτερο μέρος για να παίζετε. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους εκείνους που θα ενταχθούν στην κοινότητα του PS4 στο μέλλον.


Πηγή: Playstation Blog

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.