Φήμη: Θα δούμε Xbox One το 2019 που δεν θα έχει θύρα CD

Οι φήμες λένε οτι αυτή η έκδοση θα κοστίζει κοντά στα 200 δολάρια.Μία πρόσφατη φήμη υπονοεί πως η...

Οι φήμες λένε οτι αυτή η έκδοση θα κοστίζει κοντά στα 200 δολάρια.

Μία πρόσφατη φήμη υπονοεί πως η Microsoft σκέφτεται ένα καινούργιο Xbox One SKU που αφαιρεί την θήκη δίσκου σαν μέσο ελάττωσης του κόστους παραγωγής.

Όπως αναφέρθηκε από το Thurrott, αυτή η κονσόλα θα είναι μέρος της οικογένειας συσκευών του Xbox One και όχι της επόμενης γενιάς συσκευών ονόματι Scarlett. Αυτό το φημολογούμενο Xbox είναι αναμενόμενο να έρθει μέσα στο 2019, πιθανών την άνοιξη, και θα κοστίζει 200 η λιγότερο δολάρια. Η ίδια φήμη υποστηρίζει πως οι κονσόλες Scarlett θα έρθουν αργότερα, κάποια στιγμή του 2020.

X will still mark the spot.

Ένα αναθεωρημένο Xbox One S SKU επίσης φημολογείται ότι αναπτύσσεται, κρατώντας την θήκη δίσκων, ενώ επιτρέποντας στην Microsoft να πουλήσει την συσκευή σε μειωμένη τιμή με το αλλάζουν άλλα κομμάτια της κονσόλας. Αυτό δηλώνει πως η οικογένεια του Xbox One X θα αποτελείται από τρεις συσκευές: Xbox One X, Xbox One και το φημισμένο Xbox One με το καινούργιο SKU.

Άλλο κομμάτι αυτής της φήμης μιλάει για τη Microsoft να ανοίγει ένα “disc-to-digital” πρόγραμμα που θα επιτρέπει στους κατόχους παιχνιδιών Xbox One σε μορφή CD να μεταφέρουν αυτά τα παιχνίδια τους σε ψηφιακή μορφή μέσω συμμετεχόντων πωλητών (με σημαντική αναφορά στο Microsoft store).

The announcement was made by Microsoft’s CEO, Satya Nadella.

Κρατήστε στο μυαλό σας ότι όπως είπαμε μέχρι στιγμής όλα αυτά τα λεγόμενα είναι φήμες χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση για κανένα καινούργιο Xbox One SKU.

Η Microsoft ήταν πολύ απασχολημένη με το να ετοιμάζεται για την επόμενη γενιά κονσολών, καθώς ανακοίνωσε στην X018 την απόκτηση των Obsidian Entertainment και inXile Entertainment. Αυτό ακολουθεί τα τέσσερα studio που μάθαμε στην Ε3 ότι είχαν γίνει μέλη της Microsoft. Ninja Theory, Undead Labs, Compulsion Games and Playground Games. Επιπλέον η εταιρεία άνοιξε ένα καινούργιο στούντιο στην Santa Monica και προσέλαβε μερικά κορυφαία ταλέντα.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.