Θα στηριχθεί στη γνωστή συνταγή

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως η ομάδα του έχει βρει χημεία, με την ενδεκάδα που έχει χρησιμοποιήσει στα περισσότερα εφετινά παιχνίδια και αναμένεται να τη διατηρήσει και στο ματς με τους Αρκάδες.

Το θετικά για τον προπονητή των Πειραιωτών είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και πως δεν υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί και σε αυτό το ματς, με τον Γιαννιώτη στην εστία των «ερυθρολεύκων». Οι Βούκοβιτς και Μεριά θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε και Φορτούνη, να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Γκερέρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.