Μ.Μ.Ε. Σερβίας: “Μπορντό για Πρίγιοβιτς πρόταση 8 εκ. ευρώ”

Ενα ακόμη δημοσίευμα για ενδιαφέρον ομάδας από το εξωτερικό για Πρίγιοβιτς με τον ίδιο τον παίκτη να έχει δηλώσει και πάλι πρόσφατα ότι επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει δημοσίευμα από το εξωτερικό για το Πρίγιοβιτς και επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Μπορντό για τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ. 
Ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς -και μάλιστα προσφάτως- έχει πει ότι επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ. Στις δηλώσεις του (9/12) στα κανάλια Novasports, μετά το τέλος του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ είχε πει: “Είναι φήμες. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, έχουμε έναν μεγάλο στόχο, το τι θα γίνει στο μέλλόν δεν το ξέρω αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι χαρούμενος εδώ και η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει” ενώ επίσης την ίδια μέρα (9/12) υπήρχε και ποστάρισμα από τον Γιώργο Σαββίδη που ανέφερε ότι ο Πρίγιοβιτς δεν πωλείται.

Στο δημοσίευμα από τη Σερβία της ιστοσελίδας “mozzartsport.com” (εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό δημοσίευμα) αναφέρεται πως η Μπορντό προσφέρει 8 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον Σέρβο επιθετικό τον Ιανουάριο. 
Σημειώνεται επίσης ότι ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ η οποία έφτασε τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.