Μπόλονι: «Είμαστε ήρεμοι και αποφασισμένοι»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε πως δεν περιμένει να λήξει το ματς της Τούμπας 0-0, ενώ ανέλυσε και ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει ο «Δικέφαλος» του Βορρά στην αναμέτρηση της Πέμπτης, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αρχικά, ο Μπόλονι τόνισε: «Και οι δύο ομάδες έχουν την ίδια ιδέα στο μυαλό τους που είναι η νίκη. Νομίζω ότι εμείς δεν έχουμε τόσο πίεση. Αισθάνομαι την ομάδα μου ήρεμη και αισθάνομαι ότι στον τομέα της φυσικής κατάστασης είμαστε καλύτερα. Νομίζω ότι αυτά θα επηρεάσουν θετικά το τεχνικό μας κομμάτι. Αυτή την στιγμή έχω δύο ερωτηματικά που πρέπει να δώσω απαντήσεις, αλλά κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχει χαρά γι’ αυτό το παιχνίδι και ανυπομονησία για να παίξουμε. Αυτό αισθάνομαι ότι γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα ακόμη βήμα στις διοργανώσεις, παρά το ότι ξέρω ότι είναι δύσκολο».

Στην συνέχεια τόνισε για τις προβλέψεις του για το ματς της Τούμπας: «Κατά την εκτίμησή μου αυτό το δεύτερο παιχνίδι αποκλείεται να λήξει 0-0».

Σχετικά με το που θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος το ΠΑΟΚ (άμυνα ή επίθεση), ο Μπόλονι τόνισε: «Το ίδιο βάρος θα πέσει και στους δύο τομείς. Δεν υπάρχει διαφορά».

Επίσης, ο Μπόλονι μίλησε και για το σχόλιο του Στέλιου Μαλεζά σχετικά με την τακτική της Ουντινέζε: «Πρώτα απ’ όλα θεωρώ ότι ο Μαλεζάς θα γίνει καλός προπονητής. Από εκεί και πέρα σέβομαι την Ουντινέζε αλλά εμένα μου αρέσει ο ΠΑΟΚ ως ομάδα. Εκείνοι έχουν μεγάλη δύναμη, γρήγορους παίκτες και αυτοκυριαρχία στο παιχνίδι τους».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι η συγκέντρωσή μας, η τακτική μας συνέπεια, η φυσική δύναμή μας ήταν σε καλά επίπεδα στον αγώνα στην Ιταλία, αλλά πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στη δύναμή μας. Πρέπει επίσης να είμαστε πιο δυνατοί στο επίπεδο της τεχνικής και με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε καλός αντίπαλος».

Ο Μπόλονι τόνισε για τη φυσική κατάσταση της ομάδας του: «Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι, βήμα-βήμα, δεν μπορείς σε δύο ημέρες να φτιάξεις το επίπεδο της φυσικής κατάστασής του. Διατηρούμε το πρόγραμμά μας, κάποιες φορές είμαστε ικανοποιημένοι, άλλες προβληματιζόμαστε για το τί συμβαίνει κι έχουμε τόσους τραυματισμούς. Αυτό που νομίζω είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε τη κουλτούρα της δουλειάς μας, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος 100%».

Τέλος, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε: «Δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω μεγαλύτερο στόχο, αυτό που έχω μπροστά μου. Ως ποδοσφαιριστής και πλέον ως προπονητής, πάντα προσπαθούσα και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Αυτό θα προσπαθήσω και τώρα, βλέποντας το καλό του συλλόγου που υπηρετώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.