Ενδιαφέροντα στατιστικά από τη νίκη της Αγγλίας

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, ο άνθρωπος που έβαλε την "σφραγίδα" του στην αγχωτική νίκη της Αγγλίας επί της Τυνησίας. Από αυτή την αναμέτρηση προέκυψαν ενδιαφέροντα στατιστικά:

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, o Xάρι Κέιν ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, ο άνθρωπος που έβαλε την “σφραγίδα” του στην αγχωτική νίκη της Αγγλίας επί της Τυνησίας. Από αυτή την αναμέτρηση προέκυψαν ενδιαφέροντα στατιστικά:

= Η Αγγλία σημείωσε περισσότερα από ένα τέρμα, για πρώτη φορά σε 10 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά την ισοπαλία της 2-2 με τη Σουηδία το 2006

= Η Αγγλία είναι αήττητη στις επτά συναντήσεις της με τα αφρικανικές ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο (4 νίκες – 3 ισοπαλίες), και αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος αγώνας από τους επτά που δέχτηκε γκολ

=  Η Αγγλία είχε έξι φάσεις στην εστία, στο πρώτο 45λεπτο, οι περισσότερες σε πρώτο ημίχρονο αγώνα Παγκόσμιου Κυπέλλου μετά τον ημιτελικό του 1966 εναντίον της Πορτογαλίας (επίσης έξι).

= Ο Χάρι Κέιν σημείωσε γκολ στα 4 τελευταία του παιχνίδια με την Αγγλία, το μεγαλύτερο σερί του την εθνική ομάδα.

= Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας έχει σημειώσει 15 γκολ σε 25 εμφανίσεις με την Εθνική του ομάδα. Ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε περισσότερα στα 25 πρώτα παιχνίδια με την Αγγλία ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ (20).

= Ο Κίραν Τρίπιερ δημιούργησε έξι ευκαιρίες για γκολ στους συμπαίκτες του, τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη του τουρνουά.

= Η Τυνησία δεν έχει νίκη στους τελευταίους 12 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου (4 ισοπαλίες –  8 ήττες), μετά τη νίκη της δηλαδή στο πρώτο ματς του Μουντιάλ του 1978.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.