Επίθεση Φάκου στην ΕΠΟ

Λάβρος κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου ήταν ο Ανδρέας Φάκος, που δίνει συνέχεια στις αιχμές που είχε εξαπολύσει ο Μανώλης Αντωνακάκης.

Λάβρος κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου ήταν ο Ανδρέας Φάκος, που δίνει συνέχεια στις αιχμές που είχε εξαπολύσει ο Μανώλης Αντωνακάκης. Οι δύο εισαγγελείς απομακρύνθηκαν χωρίς προφανή λόγο από την ΕΠΟ, ενώ περισσότερο “λάδι στη φωτιά” έριξαν πρόσφατες δηλώσεις του Σ.Πιλάβιου σε τηλεοπτική εκομπή με την αλησμόνητη φράση “…πρέπει να γίνεται rotation στους εισαγγελείς”.

Ο κ. Φάκος αναφορικά με την αντικατάστασή του, δήλωσε στην εφημερίδα Real News: «Δεν μας είπε κανείς κάτι μεμπτό, αντίθετα ο Πιλάβιος και ένα διευθυντικό στέλεχος της ΕΠΟ έλεγαν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και επαινούσαν το έργο μας. Όταν η γνωστή υπόθεση με τα στημένα ήρθε στα χέρια μας ήρθε από πάνω μας και μας έλεγε πως θα την μεθοδεύσουμε. Τί ακριβώς θέλει η ΕΠΟ; Να υπάρξει κάθαρση; Πρέπει τότε με τον τρόπο της να αποσαφηνίσει αυτό που θέλει, διότι αυτό που φάνηκε είναι ότι διεκπεραιώνει επιθυμίες, εντολές και επιταγές ορισμένων, οι οποίοι ήθελαν και θέλουν να δρουν ανεξέλεγκτοι.

Τι μέτρησε ο Πιλάβιος; Το βάρος μας, αν παχύναμε ή όχι και μας έκοψε; Γιατί δικαστικές γνώσεις δεν έχει. Ας βγει να μας πει τι. Αυτές οι αηδίες που επικαλούνται ότι εμείς κάναμε δηλώσεις είναι σαχλαμάρες. Σε δημοκρατική χώρα ζούμε, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα τηλέφωνα. Ο Πιλάβιος έκανε ό,τι του υπέδειξε ο συνεταιρισμός της Λίγκας. Όλοι τους ήθελαν και θέλουν να είναι ανεξέλεγκτοι. Το πρόβλημα το έχει ο ίδιος. Ο έμπιστός του και σύμβουλός του, υπάλληλος της ΕΠΟ, ήρθε και μας είπε πως η απόφαση είναι απαράδεκτη και δεν υπάρχει θέμα. Αν είναι τέτοια η νοοτροπία τους χίλιες φορές που έφυγα. Ντρέπομαι ειλικρινά για τη χώρα που ζω. Ο Πιλάβιος έκανε το ρυμουλκό στη Λίγκα και δεν τόλμησε ούτε να μειοψηφήσει. Το αστείο είναι ότι η ΕΠΟ δεν κοινοποίησε την απόφασή της αντικατάστασής μας και μέχρι να οριστούν άλλοι – που δεν το βλέπω – τον ρόλο μας θα εκτελούν τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ, δηλαδή ο Πιλάβιος, ο Οικονομίδης, νομίζω ο Γκιρτζίκης και ο Παυσανίας, και μεταξύ αυτών και ένας υπάλληλος της ΕΠΟ. Δεν ντρέπονται λιγάκι… Από που και ως που θα ασκούν πειθαρχικό έλεγχο οι άσχετοι;…».

    Επίσης, ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έθεσε και θέμα αξιοπιστίας της ΕΠΟ στην UEFA: «Είμαι περίεργος να δω τι θα πει στον Πλατινί για την αντικατάστασή μας. Τι θα του πει; Ότι έδιωξα εισαγγελείς και όρισα έμπορο φρούτων, γιατρό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, που δεν έχουν καμία σχέση με το πειθαρχικό δίκαιο; Όποια απόφαση κι αν πάρουν είναι παράνομη, δεν στέκεται γιατί δεν είναι δικαστές. Ας κάνουν ότι τους γουστάρει…»

    Και κλείνοντας, ο κ. Φάκος δήλωσε: «Στηριχθήκαμε σε στοιχεία που πήραμε από τη ΓΑΔΑ, την UEFA, τον ΟΠΑΠ, υπήρχαν πολλά στοιχεία. Εγώ ας πούμε ότι έκανα λάθος, αλλά και η UEFA; Αν είναι έτσι το ποδόσφαιρό μας και οι ομάδες παρουσιάζονται σαν αθώες περιστερές εγώ ντρέπομαι ειλικρινά για τη χώρα μου. Ένα άλλο που πρέπει να επισημάνω είναι για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γόντικα. Δεν ντρέπεται λίγο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού; Να μας λέει ότι στηρίζει το έργο μας και στην ψηφοφορία να είναι εναντίον μας; Ντροπή του…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.