Ύμνοι Βέλλιου για Φέργκιουσον

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Απόστολος Βέλλιος για τον Ντάνκαν Φέργκιουσον μετά τη νίκη της Έβερτον επί της Μπόλτον για την Πρέμιερ Λίγκ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Απόστολος Βέλλιος για τον Ντάνκαν Φέργκιουσον μετά τη νίκη της Έβερτον επί της Μπόλτον για την Πρέμιερ Λίγκ. Ο Έλληνας επιθετικός που πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεργάζεται με τον άλλοτε άσο της Έβερτον.

«Την Παρασκευή προπονήθηκα με τον Ντάνκαν Φέργκιουσον και μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τον γνωρίζω και ξέρω πως είναι ένας μεγάλος σταρ. Είναι ένας μεγάλος σέντερ φορ και θρύλος για την Έβερτον.
Μου έδωσε αυτοπεποίθηση πώς να κινούμαι μέσα στη μεγάλη περιοχή, πώς να κρατάω τη μπάλα και πώς να σκοράρω. Εχω δει πολλά βίντεο του και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαζόμαστε» δήλωσε αρχικά ο νεαρός επιθετικός. 

Παράλληλα ο Βέλλιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πορεία  της ομάδας του λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, σκόραρα και η ομάδα μου κέρδισε, αυτό θέλει και χρειάζεται ο κάθε σέντερ φορ. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.