Πρωτοχρονιάτικο “Doctor Who” επεισόδιο σπάει την παράδοση

Άλλα κάλαντα.Μία παράδοση 8 χρόνων για τη σειρά του BBC θα σπάσει φέτος, αφού το σπέσιαλ επεισόδιο...

Άλλα κάλαντα.

Μία παράδοση 8 χρόνων για τη σειρά του BBC θα σπάσει φέτος, αφού το σπέσιαλ επεισόδιο του “Doctor Who” δεν θα έχει Χριστουγεννιάτικη θεματολογία αλλά Πρωτοχρονιάτικη.

Το DoctorWhoTV μετέφερε μία φωτογραφία από το οπισθόφυλλο του περιοδικού “Doctor Who Magazine”, στο οποίο αναφέρεται πως το επόμενο τεύχος θα φιλοξενεί και ένα αποκλειστικό preview από το Πρωτοχρονιάτικο σπέσιαλ επεισόδιο.

Αντίστοιχα, την 1η Ιανουαρίου του 2010 η σειρά είχε προβάλλει ξανά ένα επεισόδιο με το άνοιγμα της χρονιάς, και συγκεκριμένα το δεύτερος μέρος του “The End of Time”. Ωστόσο, η παράδοση του Χριστουγεννιάτικου θεματικού επεισοδίου έχει γίνει πια συνήθεια.

Η πρεμιέρα της νέας σεζόν του “Doctor Who” έγινε στις 7 Οκτωβρίου και η 13η Doctor έφερε ένα εκπληκτικό ποσό θεατών στο κανάλι, το οποίο ξεπέρασε και το πρόσφατο ρεκόρ του καναλιού που έφερε το “Bodyguard”.

Η ενδέκατη σεζόν του “Doctor Who” αποτελεί την απαρχή αρκετών αλλαγών για την εμβληματική σειρά επιστημονικής φαντασίας. Πέρα από την πρώτη γυναικεία ενσάρκωση του Doctor, ο Chris Chibnall του “Broadchurch” παίρνει τη σκυτάλη από τον Moffat ως showrunner. Ο Matt Strevens είναι ο εκτελεστικός παραγωγός.

Η 11η σεζόν διαθέτει μόνο 10 επεισόδια, των 50 λεπτών, τα οποία αναλαμβάνουν συνολικά 5 σκηνοθέτες και 4 σεναριογράφοι. Η νέα Doctor προσθέτει τη δική της πινελιά με τη στολή της και συστήθηκε στο κοινό με το καινούργιο λογότυπο της σειράς.

Και αυτά δεν είναι τα μοναδικά νέα στοιχεία, καθώς κατά τη διάρκεια του SDCC 2018 υποσχέθηκαν πολλές προσθήκες προσώπων, τεράτων και κόσμων στο κοινό του “Doctor Who”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.