Κάναντι: «Να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και πάθος»

Ο Νταμίρ Κάναντι υπογράμμισε πως ο Ατρόμητος θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και πάθος, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Νταμίρ Κάναντι υπογράμμισε πως ο Ατρόμητος θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και πάθος, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Αυστριακός τεχνικός επανέλαβε πως πρώτος στόχος της ομάδας του είναι η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Χαρακτηριστικά, ο Κάναντι δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»: «Ο βασικός μας στόχος από την αρχή της χρονιάς είναι, όπως πέρυσι, η έξοδος στην Ευρώπη. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, βρισκόμαστε στις πρώτες 10 αγωνιστικές του και πρέπει να συνεχίσουμε με τη σοβαρότητα και το πάθος που δείξαμε στους προηγούμενους αγώνες, ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να αντιμετωπίζουν κάθε ματς με την ίδια αφοσίωση, όπως έπραξαν στους πρόσφατους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ… Πρέπει να διατηρήσουμε τη σωστή λειτουργία μας και να παραμείνουμε Ατρόμητοι στη διάρκεια όλων των αγώνων». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.