Σαραβάκος: «Όλο το βάρος στο Κύπελλο»

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, με δηλώσεις του στο PAO TV, έθεσε ως κύριο στόχο του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα στη σεζόν το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, με δηλώσεις του στο PAO TV, έθεσε ως κύριο στόχο του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα στη σεζόν το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Συντονιστής των ποδοσφαιρικών τμημάτων της “πράσινης” ΠΑΕ μίλησε στο PAO TV για τη χρονιά στο «τριφύλλι», για την αλλαγή προπονητή και για θέματα της παναθηναϊκής επικαιρότητας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν και δεν είμαι πολύ κοινωνικός, μου αρέσει η επαφή με τους παίκτες. Προσπαθούμε όλοι μαζί να κρατάμε τις ισορροπίες, κάτι δεν είναι εύκολο και γίνεται πιο δύσκολο όταν χάνονται οι στόχοι. Μας έχει μείνει ένας στόχος, το κύπελλο, και έχουμε ρίξει όλο το βάρος εκεί. Έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές και νομίζω ότι υπάρχει χρόνος να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν την ομάδα να προχωρήσει. Έγινε η αλλαγή προπονητή. Θα φανεί στην πορεία αν ήταν καλό ή κακό. Από τους ανθρώπους που έρχονται σε μια ομάδα είναι καλό είναι να κρατάμε τα θετικά και ν’ αφήνουμε στην άκρη τα κακά. Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν 2,5 χρόνια στην ομάδα, άφησε πολλά θετικά στοιχεία. Όταν όμως έρχονται αρνητικά αποτελέσματα, την πληρώνει ο προπονητής. Σίγουρα άλλαξαν πρόσωπα αυτά τα 2,5 χρόνια. Θέλω να πιστεύω πάντως ότι αυτό γίνεται για το καλό της ομάδας. Όλοι κρινόμαστε…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.