Η Margot Robbie ντύθηκε Sharon Tate για το “Once Upon a Time in Hollywood”

Η δεκαετία του '60 της πάει πολύ.Για την παρουσία της Margot Robbie στο cast γνωρίζαμε ήδη. Τώρα...

Η δεκαετία του ’60 της πάει πολύ.

Για την παρουσία της Margot Robbie στο cast γνωρίζαμε ήδη. Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε και την εμφάνισή της. Μία εικόνα της Robbie ως Sharon Tate και μέσα από τα γυρίσματα του “Once Upon a Time in Hollywood” ήρθε στη δημοσιότητα.

Μέσω Instagram, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε αυτήν την εικόνα, με την ίδια σε χαρακτηριστικό ντύσιμο της δεκαετίας του ’60 κι, αντίστοιχα, χαλαρή πόζα. Ένα μαύρο ζιβάγκο, μία λευκή μίνι φούστα και ψηλές, λευκές μπότες βινυλίου και η Robbie μοιάζει σαν να ξεπήδησε απευθείας από τη μοναδική αυτή εποχή του Χόλιγουντ.

Margot Robbie Sharon Tate

Το γεγονός πως αυτή η εικόνα αφορά τη νέα ταινία του Quentin Tarantino αποδεικνύει και η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία. Η Robbie θα υποδυθεί την πρόωρα χαμένη ηθοποιό, Sharon Tate. Η Tate, η οποία κατοικούσε σε διπλανό σπίτι με τον Charles Manson, ήταν παντρεμένη με τον πασίγνωστο σκηνοθέτη, Roman Polanski (Chinatown, The Pianist). Παρά τον σημαντικό αυτόν γάμο της, η ηθοποιός δεν πρόλαβε να φτάσει την καριέρα της ψηλά. Σε ηλικία 26 ετών, και ενώ ήταν 8,5 μηνών έγκυος, η Tate δολοφονήθηκε από τον Manson μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η Margot Robbie έγινε αρκετά γνωστή ως Harley Quinn από την ταινία “Suicide Squad”. Νωρίτερα, η ηθοποιός είχε κερδίσει τις εντυπώσεις από τον ρόλο της στο “The Wolf of Wall Street”, την βιογραφική ταινία δράματος δια χειρός Scorsese, για την οποία στάθηκε επάξια δίπλα στον Leonardo Di Caprio. Το 2018, η Robbie κέρδισε και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, με την ταινία “I, Tonya”, μία βιογραφική δραματική κομεντί για την Tonya Harding, γνωστή αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Το “Once Upon a Time in Hollywood” θα αναπαραστήσει τα σκοτεινά γεγονότα των δολοφονιών του Charles Manson, που διαδραματίστηκαν στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ. Την ιστορία θα παρακολουθήσουμε μέσα από τα μάτια των Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και Cliff Booth (Brad Pitt), δύο νέους που προσπαθούν να αναρριχηθούν στον λόφο της δόξας του Χόλιγουντ.

Στο cast θα συμμετέχει και ο βετεράνος ηθοποιός Al Pacino, ως μάνατζερ του Rick Dalton και πρώην σταρ γουέστερν. Την υπόλοιπη υποκριτική ομάδα πλαισιώνουν αρκετά γνωστά ονόματα, όπως η Dakota Fanning και ο Damian Lewis.

Η εικόνα που μόλις κυκλοφόρησε ταιριάζει απόλυτα με αυτήν των Di Caprio και Pitt, που δείχνει τους πρωταγωνιστές, και έδωσε την πρώτη αίσθηση της ατμόσφαιρας του ’60, μία ατμόσφαιρα που έχει μείνει πολλά χρόνια πίσω, αλλά δεν έχει ξεχαστεί καθόλου.

Από πιο πρόσφατες πληροφορίες μάθαμε πως, η ταινία θα φτάσει νωρίτερα στους κινηματογράφους, και συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου του 2019 (ΗΠΑ).


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.