Ρώτησε για τον Κουάσι ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Σέλτικ, με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Εμπουέ Κουάσι.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Σέλτικ, με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Εμπουέ Κουάσι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” συναντήθηκε με τη διοίκηση της σκωτσέζικης ομάδας στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αγγλία. 

Ο Νταμπίζας θεωρεί πως ο 22χρονος παίκτης μπορεί να δώσει λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι του “τριφυλλιού” και εκδήλωσε το ενδιαφέρον των “πράσινων” για την απόκτησή του, χωρίς όμως να πάρει κάποια συγκεκριμένη απάντηση από τη Σέλτικ. Και αυτό γιατί οι Σκωτσέζοι περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό. 

Παράλληλα, ο Νταμπίζας φέρεται να είχε συνάντηση και με τον Κάλουμ Ρόμπερτς, ο οποίος βρίσκονταν στη μετεγγραφική λίστα των “πράσινων” για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.