Μαρκόπουλος: “Να μη μας απροσανατολίσει το Μαρούσι”

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι δεν πρέπει να δώσουν λάθος... εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ εξήγησε ο ούλης Μαρκόπουλος.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι δεν πρέπει να δώσουν λάθος… εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ εξήγησε ο ούλης Μαρκόπουλος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται αύριο στις 17:00 στην Πυλαία το Μαρούσι, με τον τεχνικό του να στέλνει ένα μήνυμα προς τους παίκτες του, λέγοντας πως «αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει σημαντικά προβλήματα και πολλές απουσίες, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας, να παίξουμε δηλαδή καλό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη. Το Μαρούσι άλλωστε, με όποια σύνθεση κι αν έχει παίξει, παλεύει όλα τα παιχνίδια».
Γι’ αυτό και τόνισε ότι «θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί όλα τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους, πολύ περισσότερο εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος, να βάλουμε και όλα τα νέα παιδιά για να βρούμε έναν καλύτερο ρυθμό από εδώ και πέρα».
 
Πέτγουει: Έχουμε ανάγκη τη νίκη
Εκ μέρους των παικτών του ΠΑΟΚ μίλησε ο Άαρον Πέτγουει. Ο Αμερικανός δήλωσε ότι  «μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, νομίζω ότι και θέλουμε, αλλά και έχουμε ανάγκη μία νίκη. Και θέλουμε και μία μεγάλη νίκη κι από αυτό το παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για την συνέχεια. Είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και θέλουμε τον χρόνο μας, αλλά νομίζω ότι δουλεύουμε πολύ καλά και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει στη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.