Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Ο Πανθρακικός συνεχίζει το πρόγραμμα προπονήσεων του, εν αναμονή του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στα γραφεία της Football League.

Ο Πανθρακικός συνεχίζει το πρόγραμμα προπονήσεων του, εν αναμονή του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στα γραφεία της Football League.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συνέχεια στο Πρωτάθλημα, με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου την Παρασκευή στην έδρα της σερραϊκής ομάδας.

Το πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζεται κανονικά αφού η τεχνική ηγεσία δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές να δείξουν σημάδια χαλάρωσης, άλλωστε και για αυτόν το λόγο «κλείστηκε» και το φιλικό. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με μεγάλες δυσκολίες στο αθλητικό κέντρο αφού οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν τους ποδοσφαιριστές ώστε να πραγματοποιούν ακόμη και τις πιο εύκολες ασκήσεις.

Το πολικό ψύχος που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Κομοτηνή και οι δυνατοί άνεμοι, ανάγκασαν τους «πράσινους» να στραφούν στη λύση του κλειστού γυμναστηρίου Κομοτηνής για την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.