Συμφωνία 115 εκ. ευρώ για Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail η Λίβερπουλ είναι κοντά στο να κλείσει συμφωνία ύψους 115 εκ. ευρώ με κινέζικο επιχειρηματικό κολοσσό για να μετονομάσει τη νέα κεντρική εξέδρα του "Ανφιλντ".

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail η Λίβερπουλ είναι κοντά στο να κλείσει συμφωνία ύψους 115 εκ. ευρώ με κινέζικο επιχειρηματικό κολοσσό για να μετονομάσει τη νέα κεντρική εξέδρα του “Ανφιλντ”. 

Οπως αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε μερικούς μήνες και μετά το πέρας τους το ιστορικό αυτό γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 54.000 θέσεων -θα είναι το τρίτο μεγαλύτερο στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το “Ολντ Τράφορντ” και το “Εμιρεϊτς” αν και στη Σίτι αναγράφουν ότι το δικό τους γήπεδο έχει 55.000 θέσεις.

Η συμφωνία αυτή θα είναι δεκαετούς διάρκειας και αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στον Γιούργκεν Κλοπ να δαπανήσει περισσότερα χρήματα από όσα αρχικά είχε υπολογίσει συνυπολογίζοντας βέβαια και τα τρομερά έσοδα που θα λάβουν οι “κόκκινοι”, αλλά και όλες οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ από την εξωπραγματική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ύψους 6.6 δισ ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.