Παρουσίασε το νέο βασικό χορηγό στη φανέλα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σε μια σημαντική κίνηση για την ομάδα του ΠΑΟΚ προχώρησε η ΚΑΕ, αναβαθμίζοντας τη συνεργασία της με τον πάροχο ενέργειας Watt+Volt ως βασικού χορηγού της φανέλας

Σε μια σημαντική κίνηση για την ομάδα του ΠΑΟΚ προχώρησε η ΚΑΕ, αναβαθμίζοντας τη συνεργασία της με τον πάροχο ενέργειας Watt+Volt ως βασικού χορηγού της φανέλας. Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην PAOK Sports Arena, παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εν λόγω εταιρείας, Αναστάσιος Παπαναγιώτου, ενώ το παρών έδωσαν ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης.
Μπάνε Πρέλεβιτς: «Δεν είναι μια απλή συνεργασία»
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς σημείωσε αρχικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα παρουσιάζουμε τη φανέλα με το χορηγό μας. Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας εδώ και δυόμιση χρόνια. Κάναμε πέρσι κάτι πολύ πρωτοποριακό. Αναβαθμίζεται η συνεργασία μας. Κι έτσι όπως δείχνουν η συνεργασία μας θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο. Η συνεργασία δείχνει το δρόμο πως πρέπει να συνεργάζονται οι ομάδες με τις εταιρείες προς όφελος και των δυο. Η συνεργασία μας αυτή δεν είναι απλά μια συνεργασία ‘είσαι χορηγός της ομάδας θα σε τοποθετήσουμε κάπου στο γήπεδο, στη φανέλα της ομάδας’ κι εκεί τελειώνει η συνεργασία μας κι η καθημερινότητά μας. Εμείς εδώ αναπτύσσουμε εμπορικές κι επιχειρηματικές σχέσεις και πιστεύουμε πως αυτό είναι και το μέλλλον για μια ομάδα για το πώς πρέπει να λειτουργεί» και κατέληξε απευθυνόμενος προς τον ισχυρό άνδρα της χορηγού εταιρείας: «Τάσο θέλω να σ’ ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας και για τη χορηγία που μας δώσατε σ’ αυτήν τη δύσκολη περιόδο. Ελπίζω κι εύχομαι κι άλλες εταιρείες ν’ ακολουθήσουν».
Αναστάσιος Παπαναγιώτου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα με τον ΠΑΟΚ»
Την … ασίστ από τον κ. Πρέλεβιτς πήρε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της χορηγού εταιρείας, Αναστάσιος Παπαναγιώτου τονίζοντας τα παρακάτω:
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρικόμαστε σήμερα εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα της ομάδας στην οποία έχουμε και την τιμή πλέον να είμαστε χορηγός της. Νιώθουμε πάρα πολύ περήφανοι που η Watt+Volt θα συντροφεύει τους παίκτες της ομάδας σε κάθε τους προσπάθεια κι ευελπιστούμε να τους δώσουμε ενέργεια. Αυτό το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας. Όπως είπε ο Μπάνε, μετράμε ήδη δυόμιση χρόνια συνεργασίας με την ΚΑΕ. Μια συνεργασία που διέπεται από αμοιβαίο σεβασμό, από ήθος καθώς κι ένα κοινό πάθος που έχουμε διάκρισης κι επιτυχίας. Πέρσι ξεκινήσαμε και το πρωτοποριακό project για τα ελληνικά δεδομένα ενώνοντας τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ και της εταιρείας μας για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα σε μια σύνθεση ενός σωματείου με το επιχειρείν.
Θέλω να πω ξανά όπως και πέρσι, πως εμμένουμε στις θέσεις μας, ότι τέτοιες συνεργασίες σωματείων κι εταιρειών αποτελούν ίσως μια από τις λίγες βιώσιμες λύσεις για τον ελληνικό αθλητισμό, έτσι ώστε να συνεχίσει να διακρίνεται σε διεθνές επίπεδο. Βέβαια, αυτή συνεργασία δεν έκανε μόνον αυτό. Μας έφερε και πιο κοντά. Κι άρχισε να μεταλάσσει τη σχέση που έχουμε με την ΚΑΕ, άρχισε να μας απομακρύνει από τη σφαίρα μιας αμιγούς επαγγελματικής σχέσης και να μας οδηγεί προς τη σφαίρα της φιλίας. Ειλικρινά αν και αθλητικός τύπος και … μπασκετικός, μέσω αυτής της συνεργασίας έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα για τον τρόπο που ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπά την ομάδα και τη στηρίζει ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Την τεράστια προσπάθεια που καταβάλεται από τη διοίκηση της ΚΑΕ και τον φίλο μου τον Μπάνε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, τη βοήθεια που έχει δώσει ο Ερασιτέχνης και την ελπίδα που εμπνέει σ’ αυτήν την προσπάθεια, το ήθος, τη δυναμικότητα και τη δίψα για διακρίσεις.
Έτσι λοιπόν, όταν απευθύνθηκε σε μας ο Μπάνε και η ομάδα σε μια ομολογουμένως δύσκολη στιγμή για να μπούμε εμείς χορηγός της φανέλας, ειλικρινά μπορώ να πω πως δεν πέρασε στιγμή ούτε δεύτερη σκέψη για να πούμε το ‘ναι’ και να στηρίξουμε την ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί με τον ΠΑΟΚ κι ήδη δουλεύουμε πάνω σ’ αυτά, θα θέλαμε όμως και τη στήριξη όλων σας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και το λογότυπό μας στη φανέλα θα ‘θελα να φανεί γούρικο κι εύχομαι αυτές οι δυο οικογένειες να συνεχίσουν να είναι φίλοι και συνεργάτες για πολλά χρόνια ακόμη».
Ηλίας Παπαθεοδώρου «Αμφίδρομα οφέλη»
Ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε σχετικά: «Η Watt+volt είναι μια – σχετικά – νέα εταιρεία στο χώρο κι έχοντας γνωρίσει από κοντά τον πρόεδρο της εταιρίας αλλά και ορισμένα από τα σημαντικά στελέχη μπορώ να πω ότι βλέπω ανθρώπους νέους αλλά ώριμους με πολύ ωραίες, αξιόλογες ιδέες για να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο, κάτι νέο, κάτι πρωτοποριακό , κάτι μεγάλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί αυτά τα δυόμιση χρόνια, η στήριξή τους, η βοήθειά τους, σε πολύ κρίσιμες χρονικές στιγμές είναι σημαντική, είναι μεγάλη. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Θεωρώ ταυτόχρονα ότι το μέγεθος και το όνομα του ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργήσει αμφίδρομα οφέλη και για τις δυο πλευρές για να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία που έχουμε σε ακόμη πιο μεγάλο και υψηλό επίπεδο για να είναι χαρούμενοι κι ευχαριστημένοι και οι δυο, για να μπορούν να συνεχίσουν έχοντας αμφίδρομα οφέλη δημιουργώντας κάτι μεγάλο και μοναδικό. Ευχαριστούμε πολύ και χρόνια πολλά».
Βαγγέλης Μαργαρίτης «Πολύ σημαντική στήριξη»
Ο πλέον λακωνικός όλων, ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε:
«Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τη χορηγό εταιρεία κι ειδικά φέτος που είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για μας. Ελπίζω να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια αυτή η συνεργασία γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες εταιρείες σαν τη συγκεκριμένη δίπλα μας και να μας στηρίζουν. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι κι εύχομαι καλές γιορτές με υγεία σε όλον τον κόσμο».
Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν αναφέρθηκαν τα εξής …
Το λόγο πήρε ο κ. Πρέλεβιτς τονίζοντας αρχικά: «Η σημερινή μέρα είναι για την αναβάθμιση της συνεργασίας μας. Δεύτερον, το πόσο θα προχωρήσει εξαρτάται κι από τ’ αποτελέσματα που φέρνει η εμπορική σχέση που έχουμε. Εξαρτάται πόσο θα το στηρίξουμε όλοι. Γιατί αν μένουμε στο σκεπτικό πως ένας θα έρχεται κάθε χρόνο και θα βάζει τα χρήματα εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό το μοντέλο. Εμείς πιστεύουμε πως η ομάδα πρέπει να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη» κι ο κ. Παπαναγιώτου πρόσθεσε: «Έχουμε διάθεση, έχουμε σχεδιάσει πολλά πράγματα. Πρέπει να σε κάθε βήμα, να βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση από το κοινό του ΠΑΟΚ, το στηρίζει και το αγκαλιάζει».
Αναφορικά με την ανταποδοτικότητα από την πλευρά της εταιρείας, ο πρόεδρός της σημείωσε: «Είμαστε μια εταιρεία από το 2011. Είναι μια μικρή ηλικιακά εταιρεία σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Το ότι καθόμαστε δίπλα με ένα τόσο ιστορικό σωματείο, μας δίνει πολλά. Έχουμε εμπορικό χαρακτήρα και πρέπει να παίρνουμε πίσω κάποιο κομμάτι της δικής μας συνεισφοράς. Αρκεί και οι δύο πλευρές να καταλαβαίνουν τι πάει να κερδίσει ο καθένας από αυτήν τη συνεργασία. Εμείς ήμασταν χορηγοί και σε άλλες ομάδες, αυτό που πήραμε από τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ σημαντικό σε σχέση με άλλες προσπάθειες. Στο γιατί στο μπάσκετ, νομίζω απαντάται από τους ίδιους τους Έλληνες φιλάθλους. Υπάρχει μεγάλη αγάπη στο άθλημα. Θεωρώ ότι γενικώς αν μπορείς να ξεχωρίσεις αξίες, αισθανόμαστε λίγο πιο κοντά στο μπάσκετ. Έπαιζα κι εγώ, οπότε μου ήταν πιο εύκολο».
Για το αν υπάρχει θέμα χορηγίας και για το όνομα ο κ. Πρέλεβιτς αποκρίθηκε ως εξής: «Βεβαίως θα έμπαινε σε αυτήν τη λογική, ποτέ δεν ήμασταν εκτός. Βέβαια για να συνδυαστεί το όνομα μιας εταιρείας με το όνομα του ΠΑΟΚ, υπάρχει μια τιμή. Θέλει μια σοβαρή διαπραγμάτευση και ίσως να είναι και μονόδρομος. Η ομάδα πρέπει να μπορεί να πουλήσει ότι μπορεί, να έχει συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα».
Η σημαντική αποκάλυψη
Ολοκληρώνοντας ο Μπάνε Πρέλεβιτς προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη: «Επειδή έχουμε τη λογική ότι πρέπει να είναι σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο και να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, θα οργανώσουμε το πρώτο επιχειρηματικό φόρουμ. Θα καλέσουμε ομιλητές με την εμπειρία στο αθλητικό μάρκετινγκ, που θα εξηγήσουν για ποιο λόγο μπορούν να συνεργάζονται ομάδες με εταιρείες. Στόχος είναι να μαζέψουμε πάνω από πενήντα εταιρείες και μέσα από αυτήν τη ‘δεξαμενή’ θα προσπαθήσουμε να έχουμε οφέλη όλοι. Κάνω δημόσιο κάλεσμα σε όλες τις εταιρείες να είναι εκεί. Δεχόμαστε και προτάσεις, με ένα και μοναδικό στόχο. Η ομάδα να μην εξαρτάται από κανέναν, να έχει τα δικά της έσοδα. Δε σταματάμε να αναζητούμε ιδιοκτήτη, αλλά αν βρεθεί αυτός ο άνθρωπος να υπάρχει ένας μηχανισμός έτοιμος και να τον βοηθήσει» .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.